فهرست موضوعات در این آموزش
Data Highlighter چیست؟
Data Highlighter یکی از ابزار های وب مستر به حساب می آید. که به کمک آن می توانیم الگو های ساخت یافته ای که در دسترس داریم به سایت خود انتقال دهیم وبا این کار باعث شویم تاثیر محتوا را در وب سایت خود بهتر کنیم و نتیجه خوبی را در سئو بدست آوریم. Data Highlighter بصورت درونی عمل می کند. یعنی با کمک تگ های ساخته شده و به کمک گوگل که آنها را نمایش می دهد میتوانیم با کلیک کردن بر روی آنها یک نام مرتبط برای آن عنوان انتخاب کنیم. اما متاسفانه در 90% وب سایت ها این بخش خالی است. نکته ای که باید درباره Data Highlighter بدانید این است که به کمک آن تنها به صفحاتی در گوگل میتوانید دسترسی داشته باشید که گوگل قبلا آن را بررسی کرده باشد. برای تمام این موارد باید آموزش Data Highlighter را دیده باشید و با آن آشنا باشید.
تغییرات Data highlighter در page set
زمانیکه گوگل وب سایت شما را مورد بررسی قرار می دهد. Data highlighter اطلاعات سایت شما را هم نیز استخراج می کند. آن را در قطعه غنی یا همان rich snippet قرار میدهد. و این به این خاطر است که اگر شما تغییراتی که قابل توجه باشد برای نمایش اطلاعات صفحه ها و آدرس سایت خود دارید باید صفحات قبلی خود را حذف کنید و صفحه جدیدی بسازید. زمانیکه آموزش Data Highlighter را دیده باشید می توانید تغییرات Data highlighter در page set را نیز انجام دهید. همچنین شما میتوانید با Data highlighter برای فهمیدن داده های مختلف مانند: رستوران ها، فیلم ها، کتاب ها، تجارت محلی و…. در گوگل نیز استفاده کنید.
آموزش Data Highlighter
اولین کار و اقدامی که برای آموزش Data Highlighter می بایست انجام دهید این است که: وارد قسمت search appearance وبمستر شوید و Data Highlighter را انتخاب کنبد و گزینه Start Highlighting کلیک کنید. و در مرله بعدی برجسته سازی را انتخاب کرده و کلیک کنید تا کادر جدید برای شما نمایش داده شود. که شامل: کسب و کار محلی، قسمت های تلویزیونی، رستوران ها، محصولات، نرم افزار و فیلم می باشد. حال یکی را بر اساس لینکی که به شما معرفی شده است انتخاب کنبد. دو کادر کوچک برای شما در کادر قبلی که باز شده بود میبینید، یکی برای وارد کردن آدرس لینک مورد نظر و دیگزی برای نوشته های جدید شما. در کادرهای مربوطه مطالب خواسته شده را وارد کنید.
کار با وبمستر تولز گوگل را چگونه آغاز کنید
قبل از هر کاری شما باید ابتدا در وبمستر تولز ثبت کنید. برای ثبت سایت در گوگل وبمستر هویت شما باید مدیر سایت عنوان شود. برای این کار راه های متفاوتی وجود دارد، یک فایل را که دانلود کرده اید در سایت خود بارگزاری نمایید و یا کدی به صفحه خود اضافه کنید. مسلما می دانید راه های احراز هویت در وب مستر تولز زیاد هستند. فراموش نکنید که اگر شما مدیر سایت نباشید امکان استفاده از ابزار وبمستر تولز را نخواهید داشت. خوب شما در وبمستر تولز سایت خود را ثبت کرده اید، حالا می توانید با ورود به بخش داشبورد از مزیت های این ابزار بهره مند شوید. قسمت هایی مانند: لینک ورودی به سایت خودتان، کلمات کلیدی و…. را میتوانید در بخش داشبورد ببینید.
در گذشته گوگل خیلی سخت تر data highlighter ها را تشخیص می داد اما از اواخر سال 2019 به شدت روی این قضیه سوار شد و راحت تر این بخش سایت ها را بررسی می کند.
انواع روش احراز مالکیت در گوگل وبمستر تولز
جهت احراز مالکیت در گوگل وبمستر تولز راههای زیادی وجود دارد اما بلاگر یا دیگر وب سایتهایی که توسط خود گوگل میزبانی میشوند کاملا به صورت خودکار احراز مالکیت میشوند. از جمله روشهای احراز مالکیت در گوگل وبمستر تولز عبارت است آپلود یک فایل، استفاده از پنل مدیریت دامنه، اضافه کردن یک تگ، استفاده از کد رهگیری و استفاده از قطعه کد که در ادامه آنها را برای شما شرح خواهیم داد.
- آپلود یک فایل: در این روش نیاز است که فایلی را گوگل در اختیارتان قرار داده است را در شاخه اصلی وب سایتتان قرار دهید.
- استفاده از پنل مدیریت دامنه: جهت تایید مالکیت در این روش نیاز است که وارد پنل مدیریت دامنه شده و مستقیما و یا با افزودن DNS TXT یا رکورد CNAME این کار را انجام دهید.
- اضافه کردن یک تگ خاص: در این روش بایستی تگ مربوطه را به قسمت کدهای صفحه اول وب سایت خود اضافه کنید.
- استفاده از کد رهگیری: در این روش بایستی کد رهگیری موجود در وب سایتتان را کپی کنید. گفتنی است مجوز «edit» در Analytics برای انجام احراز مالکیت با کمک این روش، ضروری است.
- استفاده از قطعه: منظور از کد در این روش، گوگل تگ منیجر میباشد که بایستی آن را کپی کنید. برای انجام این روش شما به مجوزهایی در تگ منیجر، نیاز خواهید داشت.
ضرورت سایت مپ یا نقشه سایت
برای حضور یافتن نام سایت شما در میان نتایج جستجوی گوگل نیازی نیست که حتما سایت مپ خود را گوگل وبمستر تولز ثبت کنید اما در عوض نیاز پیدا خواهید کرد که وب سایتتان را به درستی، سازمان دهی کنید. منظور از سازمان دهی وب سایت در این جا این است که برگههای سایتتان را به صورت منطقی به یکدیگر پیوند بزنید.
با این حساب باز هم بهتر است از سایت مپ استفاده کنید، مخصوصا اگر وب سایت شما در شرایط زیر میباشد:
- در صورتی که وب سایت بزرگی دارید، دلیل آن هم این است که چون صفحات سایت شما در این حالت بیشتر است، امکان از قلم افتادن تغییرات بوجود آمده توسط رباتهای گوگل نیز بیشتر خواهد بود.
- زمانی که وب سایتتان را به تازگی راه اندازی کرده اید، در این حالت پیشنهاد میشود از سایت مپ استفاده کنید چرا که شانس دیده شده شما کمتر خواهد بود و کاربران به سختی شما را پیدا خواهند کرد.
3 Comments
چقدر غلط انلایی و نگارشی!!! تو همین یه آموزش Data Highlighter
در همین حد هم واقعا سخت بود سال 2018 خیلی پیچیده راجع به Data highlighter می نوشتیم خیلی هم کاربردی نبوداا
الان که این کامنتو دیدم سال 2020 ⭐⭐
بله اون زمان که این آموزش نوشته شده، خیلی ضعف داشتیم
البته هنوزم جای کار زیاده
بازم ممنون از شما