الگوریتم Paraphrasing چیست؟

الگوریتم paraphrasing
سئو سایت

الگوریتم Paraphrasing چیست؟

از آنجایی که گوگل هر روزه در حال تحقیق و بررسی به روی سایت ها می باشد جدیدا برای طراحی الگوریتم های جدید به تحقیقاتی دست یافته است که توانایی این را دارد که محتوای چند صفحه اینترنتی را همزمان مورد بررسی قرار دهد و براساس آنها مقاله جدید و اختصاصی تولید کند. الگوریتم Paraphrasing هدفش پاسخ دهی به کاربران در هنگام جستجو در گوگل می باشد بدون اینکه نیازی داشته باشند به سایت اصلی تولید کننده محتوا رجوع کنند.

معنی paraphrasing در اصل تفسیر کردن می باشد که خوب از نام این الگوریتم مشخص می باشد ، که حتی اگر متن شما به زبان لاتین باشد و به فارسی ترجمه شود ، گوگل این موضوع را  تشخیص میدهد اما این به دان معنی نیست که شما را در سئو جریمه می کند.

ابزار paraphrasing

paraphrasing چیست

در سئو سایت ویکی پدیا هم بر روی این الگوریتم برای موفقیت در زبان هایی که کمتر و سخت تر به آنها دسترسی محتواییه خوب داشته کار شده است.

Paraphrasing چیست؟

Paraphrasing به معنی ترکیب عقاید و ایده های گوناگون می باشد با این اصل که محتوای اصلی حفظ شود.  برای همین از این الگوریتم به عنوان merging algorithm هم یاد میشود.

الگوریتم Paraphrasing

الگوریتم Paraphrasing یکی از الگوریتم های گوگل می باشد که به بررسی محتوای هر صفحه می پردازد و بخش هایی که اطلاعات مهمی ندارند را حذف می کند. در واقع با این کار یک خلاصه مفید و ارزشمند از محتوا صفحه برای کاربران تولید می کند.(برای درک بهتر این آموزش را بخوانید تاثیر محتوای ساید بار بر محتوای اصلی صفحه) در حقیقت الگوریتم Paraphrasing محتوا را بر اساس ترکیب صفحه های اینترنتی گوناگون تولید می کند. یا به عبارتی ربات های گوگل در آینده خواهند توانست بعد از بررسی محتوای یک صفحه کلمات و جملات کلیدی را شناسایی کنند و به کاربران و سئوالات آنها با محتوای خوب پاسخ دهند.

محتوای شما را گوگل نیازی ندارد!

با تحقیق و بررسی هایی که توسط تیم توسعه گوگل صورت گرفته است، با توجه به کارایی الگوریتم Paraphrasing ، گوگل دیگر میتواند محتوا های مورد نظر کاربران را با توجه به اطلاعات جمع شده که از سایت ها بدست می آورد در اختیار آنها قرار دهد. که نتیجه این کار نشان دهنده این موضوع است که دیگر به سایت شما نیازی ندارد. اما این مسئله باعث نگرانی خیلی از مدیران سایت ها و تولیدکنندگان محتوا شده است. (و فقط یک راه مانده “آنهم محتوای بروز و جدید”)

در کل اگر به این نتیجه برسیم که گوگل می تواند الگوریتم هایی چنین پیچیده را تولید کند یعنی اینکه به راحتی کیفیت محتوای صفحات را آنالیز می کند و بخش های ارزشمند را شناسایی می کند. پس محتوای تازه و بکر هم بیشتر برای گوگل جذاب است ، پس به سراغ جاهایی بروید که هنوز تیم های تولید محتوا به آنجا سفر نکرده اند.

نتیجه:

برای موفقیت در سئو سایت خود اگر یکی از استراتژی های اصلی تولید محتوای اصولی می باشد ، این محتوا باید جدید هم باشد. گوگل به این دانش رسیده که محتوای شما نه تنها تکراری است یا جدید بلکه قدیمی است یا جدید.

الویت تولید محتوا:

1 . محتوای جدیدی که تولیدی خودتان است.

2. محتوای جدید که ترجمه خودتان باشد.

3 . محتوای شامل برداشت شما از محتوای خوب سایرین به همراه تحلیل خودتان از موضوع.

برای اینکه صفحات با ارزش در گوگل امتیاز دهی شوند از الگوریتم Hilltop استفاده می کنند که با خواندن آن خیلی چیزها برای شما روشن خواهد شد.

استفاده از الگوریتم Paraphrasing، به نفع گوگل یا کاربران

در واقع این الگوریتم با خلاصه‌سازی‌ای که انجام می‌دهد یک تفسیر کلی را از موضوع، در اختیار کاربر قرار می‌دهد. با این کار هم در زمان کاربر صرفه جویی شده و هم این که کاربر مایل به ماندن در صفحه گوگل برای زمان بیشتری است چرا که نیازی ندارد برای یافتن پاسخ سوالاتش به جای دیگری مراجعه کند.

به عبارت دیگر الگوریتم Paraphrasingبا بهره گیری از تمامی مطالب که در وب سایت‌ها موجود است، اقدام به ساخت یک دایره المعارف اختصاصی می‌کند، منبع مرجعی که برای ساخت آن از مقاله‌ها و موضوع‌های ساخته شده بدست دیگران، استفاده شده است. لازم به ذکر است که این کار موجب ناراحتی افرادی شده است که اساس کارشان بر محتوا است به این دلیل که الگوریتم‌های خلاصه‌سازی در موتور جستجو باعث کاهش نرخ بازدید این وب سایت‌ها می‌شود و این افراد بر این عقیده هستند که این کار گوگل یک نوع انحصار طلبی است.

آیا الگوریتم Paraphrasing، به ضرر کسب و کارهای اینترنتی است

گوگل بیان کرده است که الگوریتم Paraphrasing قادر خواهد بود تمامی مطالب وب سایت‌ها را استخراج کند و سپس قسمت‌های مهم و اساسی آن‌ها را در کنار یکدیگر قرار دهد و آن را تبدیل به یک مقاله کامل کند. این الگوریتم با استفاده از محتوای شما و رقیبانتان، شما را از زمین بازی اوت می‌کند.

حال فرض کنید محتوای تولید شده که به نام شماست و به کام گوگل، با قابلیتی همچون قابلیت voice assistant ترکیب شود. به این صورت که کاربر در هر زمان و مکانی می‌تواند با استفاده از این قابلیت سوال خود را بپرسد و گوگل از روی مطالب خلاصه‌سازی شده که از وب سایت شما و رقیبانتان به دست آمده، پاسخ را برای وی روخوانی می‌کند، همانند این که شما پاسخ خود را از یک فرد دانا بپرسید و او به سرعت پاسخ شما را بدهد. با این کار کاربر حتی برای یک بار هم به نتایج جستجو رجوع نمی‌کند تا حداقل برای یک بار هم که شده وب سایت شما را مشاهده کند.

با این که مدیر موتور جستجوگر گوگل بیان کرده است که قصد ندارد این قابلیت را صرفا برای موتور جستجو استفاده کند اما این احتمال وجود دارد که در آینده، گوگل به محتوای هیچ وب سایتی احتیاج نداشته باشد و پاسخ تمامی سوالات را بداند.

سوالات متداول درباره الگوریتم Paraphrasing

1الگوریتم Paraphrasing چیست؟
این الگوریتم به محتوای تمامی سایت‌ها رجوع می‌کند و بخش‌های مهم آن را بر می‌دارد و با سایر مطالب که از وب سایت‌های دیگر بدست آورده، ترکیب می‌کند و یک مقاله اختصاصی را ایجاد می‌کند.
2الویت های تولید محتوا در الگوریتم Paraphrasing کدام موارد هستند؟
محتوای جدیدی که توسط شما تولید شده است، محتوای جدیدی که توسط شما ترجمه شده است و همچنین محتوایی که شامل برداشتتان از محتوای دیگران باشد از جمله الویت‌های تولید محتوای با کیفیت است.
3چرا الگوریتم Paraphrasing، به ضرر کسب و کارهای اینترنتی می باشد؟
از آنجا که گوگل با کمک این الگوریتم می‌تواند پاسخ تمامی سوالات کاربران را پاسخ دهد و هر آن چه را که می‌خواهند در اختیارشان قرار دهد بدون آن که نیازی باشد به وب سایت‌هایی مراجعه کنند که کارشان تولید محتواست، می‌توان گفت که اثرات منفی بر کسب و کارهای اینترنتی خواهد داشت.

4.5/5 - (2 امتیاز)
72 / 100

8 Comments

  1. افشین مهربانی گفت:

    ممنون که راجع به موضوعات حرفه ای مثل همین الگوریتم Paraphrasing آموزش میذارید. .. مهندس نظری عزیز سرت سلامت

  2. زهرا شومالی گفت:

    سلام میشه بفرمایید این الگوریتم مقاله جدید و اختصاصی را که از مطالب موجود تولید می کند کجا انتشار می دهد؟

  3. کمال حسینی گفت:

    سلام میشه بگید دسترسی به این محتوا از چه طریق می باشد؟

  4. farzan گفت:

    با سلام و خسته نباشین
    استفاده از این الگوریتم به نفع گوگل است یا کاربران؟

  5. عماد گفت:

    آیا استفاده از الگوریتم Paraphrasing، به ضرر کسب و کارهای اینترنتی است؟

  6. نازنین گفت:

    سلام
    استفاده از الگوریتم Paraphrasing، به نفع گوگلاست یا کاربران؟

  7. هدیه گفت:

    متن های انگیلسی که ترجمه میکنیم الگوریتم Paraphrasing میفهمه؟

  8. پویا گفت:

    عالی بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 5 =