فهرست موضوعات در این آموزش
سایت وردپرسی یا برنامه نویسی شده؟
اگر قصد طراحی و یا سفارش سایت برای کسب و کار خود را دارید بهتر است پیش از انتخاب ساختار سایت از لحاظ وردپرسی و یا کدنویسی، بدانید سئو سایت وردپرسی راحت تر است و یا برنامه نویسی شده و همچنین مزایا و معایب هرکدام چه می باشند. زیرا فوق العاده ترین سایت بدون سئو حرفه ای و رتبه های بالای گوگل، مانند یک زمین خالی در بهترین جای شهر است که ارزشی ندارد و به صاحبش نفعی نمیرساند.
هر یک از این ساختارها مزیت های خاص خود را دارند که باید با آن آشنا باشید تا بتوانید در کسب و کار اینترنتی خود موفق شوید. برای طراحی سایت های کد نویسی شده می توان از زبان های PHP،ASP و … استفاده کرد.
بیشتر بدانید: سئو سایت وردپرسی
منظور از سئو سایت چیست؟
سئو سایت در واقع به انجام مجموعه اقداماتی گفته می شود که موجب ارتقاء رتبه سایت در صفحه SERP گوگل می شود. تکنیک های سئو به صورت کلی برای اغلب سایت ها یکسان است، اما نحوه انجام آنها در سایت های وردپرسی با کدنویسی متفاوت می باشد. عموما کار با سایت های وردپرسی راحت تر از سایت های کد نویسی شده است. حتی سئو کردن آن و اعمال تغییرات آنقدر دشوار نیست، ولی قطعا سایت وردپرسی توانایی رقابت با سایت برنامه نویسی شده را در یک زمان نخواهد داشت.
در واقع هیچ سختی بی علت نیست. شاید سئو سایت برنامه نویسی شده، برای افرادی که دانش برنامه نویسی ندارند سخت به نظر برسد اما رسیدن به صفحه اول گوگل اگر پشتکار داشته باشید، خیلی هم پیچیده نیست. علت هم این است که سایت های وردپرسی شامل کدهای فراوانی هستند اما سایتی که اصطلاحا کد نویسی تمیزی داشته باشد، گوگل راحت تر آن را درک و ایندکس می کند.
حتما به این نکته توجه داشته باشید که هرچه سئو سایت شما بهینه تر باشد، نرخ بازدید و تعامل کاربران به روی سایت بیشتر خواهد شد و در نهایت موجب افزایش درآمد و بهبود کسب و کار می شود.
تفاوت سئو سایت وردپرسی با کد نویسی
ممکن است بخواهید بدانید که بهینه سازی سئو سایت های کدنویسی راحت تر است و یا وردپرسی؟ همانطور که اشاره شد، برای دانستن پاسخ این سوال باید به صورت تخصصی و جزئی با مزایا و معایب هر کدام و همچنین نحوه سئو هر کدام آشنا شوید. به صورت کلی می توان گفت انجام تکنیک های سئو برای سایت های وردپرسی راحت تر از سایت های کدنویسی است. اما مهم نتیجه است که از سایت برنامه نویسی شده می توان هر خروجی دریافت کرد.
موتورهای جستجوگر گوگل سایت های کدنویسی شده استاندارد را عموما بهتر و سریعتر از سایت های وردپرسی ایندکس می کنند. علت این اتفاق استاندارد تر بودن ساختار کد های این نوع از سایت ها می باشد. اما سایت های کدنویسی به دلیل زحمت بسیار زیادی که می طلبد، هزینه های بیشتری نسبت به سایت های وردپرسی به همراه دارند.
سئو سایت وردپرسی راحت تر است یا سایت کدنویسی شده؟
به طور کلی، سئو سایت وردپرسی نسبت به سایت کدنویسی شده آسان تر است. دلیل این امر این است که وردپرس از نظر سئو بهینه شده است و دارای ویژگی های مختلفی است که می توانند به بهبود سئو سایت شما کمک کنند.
در اینجا برخی از دلایلی که سئو سایت وردپرسی را آسان تر می کند آورده شده است:
- وردپرس از ساختار URL مناسب استفاده می کند: ساختار URL مناسب به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتوای شما را بهتر درک کنند.
- وردپرس از عنوان و توضیحات مناسب برای صفحات استفاده می کند: عنوان و توضیحات صفحه در نتایج جستجو نمایش داده می شوند و می توانند در جذب کلیک کاربران موثر باشند.
- وردپرس از افزونه های سئو مختلفی پشتیبانی می کند: افزونه های سئو می توانند به شما کمک کنند تا سئو سایت خود را به طور خودکار انجام دهید.
با این حال، سئو سایت وردپرسی به مهارت و دانش خاصی نیز نیاز دارد. شما باید با اصول سئو آشنا باشید و بتوانید محتوای باکیفیت و مرتبط با کلمات کلیدی هدف تولید کنید.
در مقابل، سئو سایت کدنویسی شده می تواند چالش برانگیزتر باشد. دلیل این امر این است که شما باید کد سایت خود را بهینه کنید تا برای موتورهای جستجو مناسب باشد. این امر می تواند زمان و تلاش بیشتری را از شما طلب کند.
بیشتر بدانید: سئو سایت وردپرسی
درباره سرعت سایت های وردپرسی و کد نویسی
امروزه با توجه به الگوریتم های گوگل، سرعت بالا آمدن سایت یکی از مهم ترین شاخص ها برای ارزیابی سئو یک سایت می باشد. به همین علت بهتر است بدانید که سرعت سایت های برنامه نویسی عموما از سایت های وردپرسی بهتر است. علت این اتفاق را می توان به استاندارد بودن و همچنین بهینه بودن کد های سایت های شخصی سازی شده دانست.
اما باید دقت داشته باشید که این مسئله بستگی به فردی که این کد ها را می نویسد دارد و بهتر است از فردی متخصص برای طراحی سایت خود استفاده کنید. چراکه صحیح بودن کدها شرط اصلی موفقیت با استفاده از سایت های برنامه نویسی شده می باشد. البته باید این نکته را متذکر شویم که اگر شما به اصلاح یک وردپرس کار باشید می توانید با استفاده از پلاگین های موجود و کدنویسی های ابتدایی سرعت سایت وردپرسی خود را بهبود ببخشید.
بررسی نحوه کار با سایت های برنامه نویسی و وردپرسی
یکی از مهم ترین مزیتی که در هنگام کار با سایت های وردپرسی خواهید داشت، سهولت در کار کردن با آن می باشد. چراکه شما در سایت های وردپرسی به سادگی می توانید ظاهر سایت خود را از جهات گوناگون همچون، تم ها، ساختار و… تغییر دهید. به علاوه می توانید به سادگی پلاگین ها و یا ابزار های بسیار مفید و کاربردی را به آسانی به روی سایت خود در جهت بهینه کردن سئو سایت خود نصب نمایید.
اما انجام این اقدامات برای سایت های کد نویسی شده به همین سادگی نیست و حتما باید از برنامه نویس مسلط و متخصص کمک بگیرید. همچنین تغییراتی که شما یا مسئول ui و ux سایت شما در نظر دارید ممکن است زمان زیادی بطول بیانجامد تا اجرایی شود و در نهایت هم با چیزی که مد نظر داشته اید متفاوت باشد.
بررسی مزایا و معایب سایت های وردپرسی با کد نویسی
با خواندن مطالب بالا متوجه شدید هر یک از سایت های وردپرسی و یا کدنویسی شده دارای مزایا و معایب خود هستند که ما در اینجا به یک جمع بندی از هر کدام می پردازیم:
مزایا و معایب سایت های وردپرسی
پیش از گفتن مزایا و معایب سایت های وردپرسی بهتر است با مفهوم وردپرس آشنا شوید. در حقیقت وردپرس یک نوع پنل مدیریت محتوا بوده که از یک سری کد های PHP از پیش نوشته شده تشکیل می شود. در حقیقت می توانید با استفاده از المان هایی که در این سیستم وجود دارد اقدام به شخصی سازی سایت با ایجاد یک سری تغییرات برای خود کنید.
مزایای سایت وردپرسی:
- سهولت در استفاده از سایت
- طراحی سایت در کوتاه ترین زمان
- هزینه سئو و طراحی سایت کمتر
- سهولت در عیب یابی و تصحیح ایرادات سایت
- داشتن افزونه های بسیار زیاد و آماده
- قابلیت استفاده از API ها
- سهولت در بهینه سازی سئو آن
- محبوب بودن وردپرس بین عموم مردم عادی
- قابلیت ایجاد تنوع و استفاده از خلاقیت برای طراحی سایت در زمان کوتاه
معایب سایت وردپرسی:
- داشتن کدهای فراوان در صفحات
- همواره باید سایت خود را بروزرسانی کنید.
- ممکن است برخی از افزونه ها با وردپرس سازگار نباشد.
- داشتن امنیتی با سطح متوسط و کمتر از سایت های کد نویسی
- دیرتر رسیدن به صفحه اول گوگل نسبت به سایت برنامه نویسی شده
- ممکن است باگ هایی برای سایت به وجود آید که به راحتی برطرف نشودو احتیاج به تغییر سایت باشد.
مزایا و معایب سایت های برنامه نویسی شده
پیش از پرداختن به مزایا و معایب سایت های کدنویسی بهتر است با مفهوم اصلی سایت های کدنویسی آشنا شوید. در حقیقت سایت های کدنویسی شده به سایت هایی گفته می شود که حتما 0 تا 100 کد های آن باید توسط یک برنامه نویس متخصص نوشته شود که انجام آن بسیار هزینه بر و زمان بر است.
مزایا سایت برنامه نویسی شده:
- داشتن امنیت بسیار زیاد به نسبت سایت های وردپرسی
- داشتن سرعتی بسیار بالا به دلیل بهینه بودن و استفاده از کد های استاندارد
- توجه بیشتر موتور های جستجوگر گوگل به سایت های دارای کدنویسی استاندارد از نظر سئو
- قابلیت شخصی سازی با جزئیات بسیار بیشتر نسبت به سایت های وردپرسی
- توانایی رقابت با هر سایتی
معایب سایت کد نویسی شده:
- سخت بودن ایجاد تغییرات در سایت های کدنویسی
- داشتن هزینه های بسیار بالا برای ساخت این نوع سایت ها
- زمان بر بودن طراحی سایت های کد نویسی
اکنون که به صورت کامل با تفاوت های سئو سایت وردپرسی و برنامه نویسی شده، آشنا شدید.
شاید بخواهید مسیر شغلی خود را انتخاب کنید و ندانید کدام کار برای شما مناسب تر است، با خواندن این مقاله کاملا درست قدم بردارید: سئو یا برنامه نویسی
بررسی ابزار های سئو در سایت ها
یکی از مهم ترین مسائلی که در زمان انتخاب ساختار سایت باید به آن توجه داشته باشید قابلیت استفاده از ابزار و افزونه درون آنها می باشد. چرا که شما به سادگی می توانید به روی سایت های وردپرسی افزونه های کاربردی را نصب نموده و از مزایای آن بهره مند شوید.
اما در مقابل در سایت های کدنویسی شده به سادگی نمی توانید به روی آن ابزار نصب نمایید. برای اینکه از قابلیت یک افزونه بهره مند شوید باید با شبیه سازی توسط یک برنامه نویس متخصص آن را عملی کنید. دقت داشته باشید که نوشتن کد برای سایت های شخصی سازی شده زمان بر و دارای هزینه های زیاد می باشد.
این نکته را به خاطر داشته باشید که بعضی از کسب کار های که رقبای آنها سایت برنامه نویسی شده دارند، حتما باید سایت برنامه نویسی شده داشته باشید، زیرا علاوه بر ساختاری که دارند زمان بیشتری صرف سئو کرده اند که با وردپرس قادر به رقابت نخواهید بود. مانند سایت های شرکت سئو، صرافی ارز دیجیتال، خرید تور، خرید مبل، خرید گل و…
جمع بندی درباره سایت های وردپرسی و برنامه نویسی شده
در نتیجه اگر قصد طراحی و یا خرید سایت برای کسب و کار خود دارید، باید به یک سری شاخص از جمله نوع کسب و کار خود، بودجه در نظر گرفته شده و… توجه داشته باشید تا بتوانید یک کسب و کار اینترنتی موفق داشته باشید. سایت های کد نویسی و یا شخصی سازی شده عموما کار با آنها کمی سخت بوده و برای خرید آن باید هزینه های بسیار زیادی را متحمل شوید.
اما در مقابل سایت های وردپرسی بسیار ارزان تر از سایت های کد نویسی بوده و با سرعت بسیار بیشتری آماده بالا آمدن در سایت می شوند. در نتیجه به صورت کلی می توان سایت های وردپرسی را برای اکثر کسب و کار ها مناسب و بهینه دانست.
8 Comments
هزینه سئو سایت وردپرسی چقدره؟
هزینه سئو به cms سایت بستگی زیادی ندارد، یعنی فرق قیمت بخاطر cms نیست، قیمت سئو به حوزه کاری و شدت رقابت و … ربط دارد.
به نظرم وردپرس هم به صرفه تره نسبتا هم کار باهاش راحته
بله کار با وردپرس بسیار ساده است و قطعا از نظر هزینه به صرفه تر است. اما برای سئو شدن به زمان بیشتری نیاز دارد.
سایت برنامه نویسی شده از لحاظ سئو هم زودتر به نتیجه می رسد؟
بله همانطور که توضیح داده شد، سایت برنامه نویسی شده اگر در شرایط کاملا بهینه نوشته شده باشد بسیار سریع تر از سایت وردپرسی به نتیجه خواهد رسید.
سلام،
آيا يك شخصي كه سئو كردن سايت رو ياد گرفته، ميتواند كه يك سايت با كد نويسي اختصاصي كه گروه ديگري آن را طراحي كرده را سئو كند ؟؟
يا حتما فقط همان گروه طراحي ميتوانند آن سايت را سئو كنند؟؟
بله اگر شما دانش سئو داشته باشید می توانید به راحتی هر وب سایتی را سئو کنید