چطور با سایت های بزرگ در سئو رقابت کنیم؟

رقابت در سئو
سئو سایت

در مطلب امروز و در تكميل مقاله هايي كه قبلا در زمينه آموزش سئو براي شما همراهان سئو ايران منتشر كرده ايم مي خواهيم به اين موضوع بپردازيم  كه چطور با سایت های بزرگ در سئو رقابت کنیم؟

در هر كسب و كار و عرصه ای كه مي شناسيد و تا به امروز درباره آن ها شنيده ايد هميشه يك رقيب بزرگ وجود دارد. برای مثال اگر در كشور امريكا كسی قصد داشته باشد فروشگاه اينترنتی بزرگي را راه اندازي كند بدون شك سايت آمازون رو به ياد خواهد آورد. سايت هايي همچون سايت آمازون به خاطر قدرتي كه دارند و به خاطر دامنه شناخته شده و قدرتمندشان خيلي زود توانسته اند بهترين رتبه را در دنيا به خود اختصاص دهند. بنابراين رقابت با چنين سايت بزرگی در زمينه سئو براي شما كه تازه كار هستيد سخت و دشوار است و البته ترسناک اگر از خدمات سئو استفاده نکنید

درايران هم سايت هاي بزرگي وجود دارند در زمينه هاي مختلف كه ممكن است شما با آن ها برخورد داشته باشيد مثل سايت ديجي كالا كه توانسته اند برند خود را از برندهاي شناخته شده در ميان فروشگاه هاي آنلاين به ثبت برساند.

چطور با سایت‌های بزرگ در سئو رقابت کنیم؟

رقابت با سايت هاي بزرگ

چطور با سایت‌های بزرگ در سئو رقابت کنیم؟

تيم سئو ايران امروز مي خواهد در چند مرحله به شما آموزش دهد كه چطور با سایت‌های بزرگ در سئو رقابت کنیم؟

مراحلي كه براي اين رقابت بزرگ بايد انجام دهيد عبارتند از:

  • شناخت پرسوناي مشتريان
  • تعيين كليد واژه هاي اصلي
  • بررسي وضعيت و ساختار سايت رقبا
  • كپي نكنيد
  • دنبال كردن هدف هاي بزرگتر

قبل از همه چیز یک مثال ایرانی:

سال های قبل یک سایت خیلی بزرگ و معروف در زمینه درج آگهی به اسم ایستگاه وجود داشت، آن زمان هیچکس فکر نمیکرد بتواند از پس این سایت در سئو و دیجیتال مارکتینگ بر بیاید اما بعد از 4 5 سال قدرت نمایی سایت دیوار در عرض 5 ماه آن را بلعید. پس میشود با راهکار هایی سایت های بزرگ را هم به زانو در آورد. (آن زمان رتبه الکسای سایت ایستگاه حدود 25 بود اما الان به زور به رتبه 200 میرسد و در عوض سایت دیوار مدتهاست رتبه اش در حدود 10 الکسای ایران میباشد)

شناخت پرسونای مشتريان

اولين كاری كه به شما كمك مي كند تا بدانيد چطور با سایت‌های بزرگ در سئو رقابت کنیم؟ اين است كه پرسونای مشتريان خود را بشناسيد.

شخصیت مشتری سایت شما چگونه است؟

سايتی مثل سايت دیجی كالا از هر محصولی كه فكرش را بكنید در سايت خود براي فروش به مشتريان دارد و آن ها را ارئه مي دهد. اما شما به عنوان يك فروشگاه تخصصی كه مثلا در زمينه فروش لوازم جانبی تلفن همراه فعاليت دارد برای خود يك مزيت بسيار بزرگ را فراهم كرده ايد. زيرا شما دقيقا مي دانيد كه مشتريانتان به چه چيز احتياج دارند و مشتريان خود را به خوبی مي شناسيد. در صورتيكه سايتی همچون سايت آمازون و ديجی كالا نمي توانند اين موضوع را تشخيص دهند. در نتيجه تنها راهي كه مي تواند شما را از رقبای بزرگتان متمايز كند همين شناسايی پرسونای مخاطب است.

وقتي مشتريان خود را بخوبي بشناسيد مي دانيد مشكل آن ها چيست و مي توانيد راه حل آن را به بهترين شكل ممكن پيدا كرده و مشكل مشتريان خود را حل كنيد. هدف از سئو اين است كه مشتريان را به سمت وب سايت شما هدايت كند. اما اگر شما ندانيد كه چه كساني را مي خواهيد جذب كنيد بدون شك به مشكل برخواهيد خورد.

تعيين كليد واژه های اصلی

زمانيكه در وب سايت خود از كليد واژه هایی استفاده مي كنيد كه رقبای شما هنوز محتوايي را درباره آن ها توليد نكرده اند بايد بگوييم كه يك قدم از آن ها جلوتر بوده و اين شما هستيد كه بازی را در دست گرفته ايد. كليد واژه هایی را كه مي خواهید براي جذب مخاطب در سايت خود از آن ها ستفاده كنيد را حتما مورد بررسی قرار دهید. بهترین كار براي بررسي كليد واژه ها اين است كه آن را در گوگل ترند بررسی كنید تا متوجه شوید دارای چه وضعيتی مي باشند. برخی کلیدواژه ها سرعت رشد بالایی دارند اما هنوز هیچکس به آن ها پی نبرده است. هنر شما زمانی مشخص می شود که بتوانید این کلیدواژه های متناسب با پرسونای کاربران را بشناسید. در ادامه ما مي خواهيم چند راه كمكي را به شما معرفي كنيم تا به كمك آن ها بتوانيد كليد واژه هاي اصلي سايت خود را به درستي تعيين كنيد.

  • وضعيت كليد واژه های انتخابی تان را در موتورهای جستجو مانند گوگل چك كنيد زيرا برخی مواقع كليد واژه هايی را موتورهای جستجو به شما مي دهند كه در گوگل يافت نمی شود و اين يعنی يك فرصت طلايی برای شما
  • كليد واژه هايی كه بازار رقابتي زيادی دارند را فراموش كنيد و به سراغ كليد واژه هايي كه نرخ رقابتی كمتری دارند را پيدا كنيد زيرا كه رتبه گرفتن در كليد واژه هایی كه رقابت زيادی دارند برای شما كه سايت تازه كاری داريد كمی سخت است
  • سوال هایی كه كاربران شبكه های اجتماعی از شما می پرسند می تواند يك منبع بسيار خوب براي پيدا كردن كليد واژه برای شما باشد
چطور با سایت‌های بزرگ در سئو رقابت کنیم؟

آناليز سايت رقيب

چیزی که از همه مهم تره اینه که رقیب خودمون رو آنالیز کنیم و ببینیم توی چی خیلی قوی هست و کجا ها ضعف دارن و ما سریع تر میتونیم توی اون بخش به جایگاه خوبی برسیم و کم کم خدماتمون رو گسترش بدیم، در ادامه با بررسی سایت رقبا شما رو بیشتر آشنا میکنیم.

بررسی وضعيت و ساختار سايت رقبا

اينكه سايت هاي رقيب از شما جلوتر باشند يك امر كاملا طبيعي است زيرا هر چه عمر سايت بيشتر باشد طبيعتا قدرت بيشتری هم دارد. اما اين موضوع نبايد شما را دلسرد كند و از مبارزه عقب بكشيد، یاد اون مثال سایت ایستگاه و دیوار در کلمه ی آگهی که در ابتدای مطلب براتون آوردیم بیوفتید. شما مي توانيد سايت رقباي خود را مورد بررسي قرار دهيد و ببينيد چه كارهايي كرده اند كه توانسته اند در نتايج جستجو بالاترين و بهترين رتبه را بدست آورند. بررسی سايت رقبا و ساختار سايت و دلیل موفقیت آن ها از مهم ترين مواردی است كه در پاسخ به سوال چطور با سایت های بزرگ در سئو رقابت کنیم؟ می تواند به شما كمك شایانی كند.

در قدم اول براي بررسی وضعيت و ساختار سایت رقبا باید ساختار لينك سازی داخلی آن ها را مورد بررسی قرار دهيد و متوجه اين موضوع شويد كه با چه شيوه ای لينك های سايت خود را ساخته اند. بعد از اينكه ساختار لينك سازی و اهداف آن ها را متوجه شديد به سراغ محتواهايي كه توليد كرده اند بروید و آن ها را بررسی كنيد. ببينيد بيشتر درباره جه موضوعاتی محتوا توليد كرده اند و چه كليد واژه هايي را هدف قرار داده اند. فعاليت سايت رقباي خود را در شبكه هاي اجتماعي نيز در نظر داشته باشيد تابه اين مسئله پي ببريد چگونه توانسته اند از طريق شبكه هاي اجتماعي به نفع  سئو سايت خود استفاده كنند.

محتوا های دیگران رو كپی نكنيد

مرحله بعدی براي اينكه بدانيم چطور با سايت های بزرگ در سئو رقابت كنيم؟ اين است كه اصلا از محتواهای كپي شده در سايت خود استفاده نكنيم. زيرا همين كپی بودن محتواها مي تواند سايت را به خطر انداخته و كاري كنند كه توسط الگوريتم هاي گوگل مورد جريمه قرار بگيريد و از طرفی آن سایت را که از آن کپی کرده اید بزرگ تر کند.

سئو سايت رقيب

بهينه سازي سايت

دنبال كردن هدف های بزرگتر

شما به عنوان شخصي كه تازه پا به عرصه كسب و كار آنلاين گذاشته است و سايتی را در زمينه كاری خود راه اندازی كرده بدون شك نمي تواند كاری را انجام دهد كه سايت رقيب چند سال است كه آن را انجام داده است. از هدف های كوچك خود آغاز كنيد و پله پله به اهداف بزرگ خود نزديك شويد. حتما اين ضرب المثل را شنيده ايد كه مي گويند با يك دست نمي توان دو هندوانه را جابه جا كرد. پس شما هم در ابتدای كار نمی توانید همان كاري را بر روی سايت خود انجام دهيد كه سايت 10 ساله ای دارد آن را انجام مي دهد. هدف های بزرگ داشته باشيد اما قبل از آن هدف های كوچك خود را محقق كنيد. از كنار گذاشتن رقبای كوچك خود آغاز كنيد تا بتوانيد آن رقيب قدرتمند را هم پشت سر بگذاريد.

حرف آخر

حتما اين موضوع را تا به حال متوجه شده ايد كه سئو فرايندی زمان بر مي باشد كه نياز به فعاليت های مداوم دارد. پس نخواهيد كه در همان ابتدای كار سايت شما در بالاترين رتبه در گوگل برای كاربران نمايش داده شويد. كمی صبوری كرده و اصولی پيش برويد تا به موفقيت برسيد.

آموزش های موفقیت در صفحه اول گوگل

%D8%B3%D8%A6%D9%88 %D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA %D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF

سئو سايت بزرگ

%D8%B1%D8%A7%D9%87 %D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1 %DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86 %D8%AF%D8%B1 %D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87 %D8%A7%D9%88%D9%84 %DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84

راه قرار گرفتن در صفحه اول گوگل

5/5 - (2 امتیاز)
66 / 100

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − پانزده =