رفع خطای 401 در وردپرس

رفع خطای 401 در وردپرس
سئو سایت

ممکن است برایتان پیش آمده باشد که زمانی که می خواهید وارد سایت وردپرس خود شوید و یا قصد بازدید از سایت وردپرسی دیگران را دارید با خطای 401 مواجه می شوید. اگر سایت خودتان کد 401 را باز می گرداند با راهکارهایی می توانید رفع خطای 401 در وردپرس را انجام دهید تا بازدید کنندگان از از سایت لذت ببرند. اما اگر هنگامی که سایت های دیگر استفاده می کنید و خطای unauthorized دریافت می کنید باید موارد بیشتری را بررسی کنید تا بتوانید این مشکل که اعصاب خورد کن است را رفع کنید. قصد داریم در این مقاله سئو ایران به شما راه های رفع خطای 401 را بیاموزیم.

کد خطا 401 به چه معناست؟

خطای 401 یا Unauthorized یک کد وضعیت HTTP است که نشان دهنده این است که سرور یک درخواست احراز هویت نشده دریافت می کند. به بیان ساده تر باید بگوییم این خطا نشان دهنده این است که نمی تواند با سرور ارتباط برقرار کند و احراز هویت شود و این امر سبب می شود تا نتواند صفحه درخواستی را مشاهده کند. لازم است بدانید که خطای 401 مانند سایر خطاهای سری 400 نشان می دهد مشکلی در سمت گیرنده وجود دارد. اما رفع خطای 401 در وردپرس چگونه انجام می شود؟ ابتدا باید با انواع آن آشنا شوید.

کد خطا 401

کد خطا 401 در وردپرس

انواع کد خطای 401

یکی از گیج کننده ترین خطاهای سئو وردپرس 401 است و پیامی که نشان دهنده ی خطای 401 است باتوجه به سرور متفاوت است. از انواع کد خطای unauthorized می توان به موارد زیر اشاره داشت که عبارتند از:

  1. 401 Unauthorized
  2. Authorization Required
  3. Access Denied
  4. HTTP Error 401 Unauthorized

دلیل ایجاد ارور 401 در وردپرس چیست؟

این خطا در وردپرس ناشی از ارتباط نامناسب در هنگام برقراری ارتباط با سرور میزبان وردپرس است. مثلا اگر شما پوشه حاوی وردپرس را با پسورد 123 محافظ می کنید اگر در هنگام ورود پسورد وارد نشود خطای 401 را در صفحات ورود دریافت می کنید. اما گاهی اوقات هم ممکن است این خطا را بدون وارد کردن رمز عبور دریافت کنید. بیشتر خطای 401 در هنگام ورود به صفحه مدیریت وردپرس ظاهر می شود اما گاهی ممکن است این خطا را در تمامی سایت خود مشاهده کنید پس باید روش رفع خطای 401 در وردپرس را بلد باشید. از رایج ترین دلایل نمایش این ارور می توان به موارد زیر اشاره داشت که عبارتند از:

  1. url اشتباه
    گاهی دلیل نمایش خطای 401 آدرس یا url اشتباه است. برای رفع خطای 401 در وردپرس مطمئن شوید url سایتی که می خواهید به آن وارد شوید را درست وارد کرده اید.
  2. اعتبار ورود نامعتبر
    برخی از صفحات سایت برای دسترسی به اطلاعات ورود به سیستم نیاز دارند و اگر شما به سیستم وارد نشده باشید با خطای 401 مواجه می شوید. پس بررسی کنید که اطلاعات ورود به سیستم را درست وارد کرده اید.
  3. خطاهای dns
    گاهی اوقات dns ها به نام دامنه اشاره ندارند و به درستی ست نشده است و سبب دریافت خطای 401 می شوند.
  4. افزونه های سایت ممکن است سبب بروز خطای 401 شوند.
    در برخی موارد ممکن است دلیل ایجاد این خطا یک افزونه باشد که شما به تازگی در سایت خود فعال کرده اید و یا یکی از افزونه های قدیمی را آپدیت کرده اید.
  5. مشکلات امنیتی
    برخی از افزونه های امنیتی وردپرس یا فایروال ها می توانند با شناسایی فعالیت های مخرب سبب بروز خطای 401 شوند.
ارور 401 در وردپرس

ایجاد ارور 401 در وردپرس

چگونه خطای 401 در وردپرس را رفع کنیم؟

در بیشتر موارد برای رفع خطای 401 در وردپرس می توان به کمک ctrl+f5 که سبب رفرش صفحه می شوند این خطا را برطرف نمود. اگر بروزرسانی صفحه به شما کمکی نکرد می توانید روش های زیر را امتحان کنید.

برای رفع خطای 401 در وردپرس URL را بررسی کنید

ممکن است دلیل نمایش خطای 401 به شما آدرس اشتباهی باشد که وارد کرده اید و یا URL صفحه مورد نظر تغییر کرده است. در مواردی که صفحه مورد نظر وجود ندارد ممکن است 401 دریافت کنید.

رفع خطای 401 با پاک کردن کش مرورگر

حافظه پنهان مرورگرها با ذخیره یک نسخه از سایت در حافظه خود به کاهش زمان بارگذاری سایت و در نهایت تجربه کاربری کمک می کنند. مرورگرها معمولا سایت هایی را که زیاد از آنها بازدید می کنید در خود ذخیره می کنند. گاهی اوقات ممکن است نسخه زنده سایت با نسخه کش شده در مرورگر شما متفاوت باشد و سبب این خطا شود. برای رفع خطای 401 در وردپرس کافی است که کش مرورگر خود را پاک کنید. برای انجام اینکار از کلیدهای CTRL+F5، CTRL+SHIFT+DEL یا CTRL+SHIFT+R استفاده کنید.

افزونه های وردپرس سایت خود را غیر فعال کنید

پلاگین هایی که شما نصب می کنید می توانند عملکرد سایت شما را تغییر دهند و یکی از شایع ترین علل خطای 401 هستند. افزونه های امنیتی در درجه اول می توانند سبب ایجاد خطای 401 شوند. اگر افزونه های امنیتی تشخیص دهند که سایت شما مورد حمله قرار گرفته اند صفحات ورود به سایت را قفل می کنند و سبب نمایش خطای 401 می شوند. برای اینکه بفهمید کدام افزونه است که سبب بروز خطای 401 می شود وارد هاست خود شوید و مسیر زیر را طی کنید.

public_html>wp-content>plugins

پس از طی کردن مسیر بالا و ورود به پوشه پلاگین ها می توانید پلاگین های مشکوک را ابتدا COMPERRES یا فشرده کرده و سپس پوشه آنها را حذف کنید و به سایت خود برگردید و کلید CTRL+F5 را بفشارید اگر مشکل حل شد دلیل خطای 401 پلاگین مذکور بوده است در غیر اینصورت باید پوشه پلاگین را از حالت فشرده خارج کنید و برای پلاگین بعدی این کار را انجام دهید.

غیر فعال کردن افزونه های سایت وردپرسی

غیر فعال کردن افزونه های سایت

برای رفع خطای 401 در وردپرس باید اینکار را انقدر انجام دهید تا متوجه شوید که آیا مشکل از پلاگین ها است یا خیر. یک راه ساده برای اینکه مطمئن شوید ابتدا دلیل خطای 401 پلاگین های وردپرس شما یا خیر و بعد شروع به غیر فعال کردن آنها کنید این است که پوشه پلاگین را RENAME کنید و مثلا آن را با نام PLUGIN 1 ذخیره کنید. حال سایت خود را رفرش کنید اگر دیگر خطای 401 نگرفتید پس دلیل افزونه های شما هستند.

برای رفع خطای 401 کش فایروال را بطور کامل پاک کنید

اگر از سرویس فایروال مبتنی بر ابر مانند کلودفر استفاده می کنید ممکن است زمانی که فایروال نمی تواند با سایت شما ارتباط برقرار کند خطای 401 را دریافت کنید. اگر از کلودفر استفاده می کنید باید وارد داشبورد خود شده و سپس به بخش Caching مراجعه کنید و در انتها روی Purge everything کلیک کنید تا کش بطور کامل پاک شود. سپس به سایت خود بازگردید و کلید CTRL+F5 را فشار دهید خواهید دید که مشکل حل شده است.

رفع خطای 401 با بازگشت به قالب پیشفرض وردپرس

گاهی اوقات ممکن است که یک تابع به درستی در قالب سایت شما فراخوانی نمی شود و خطای 401 را باز می گرداند. پس برای رفع خطای 401 در وردپرس مجبورید به قالب پیشفرض وردپرس برگردید و یا قالب را آپدیت کنید. تم های پیشفرض وردپرس THEME هایی مانند 2019 و 2020 هستند که با نصب وردپرس در اختیار شما قرار داده می شوند. برای اینکار می توانید به بخش نمایش و سپس تم ها بروید و تم مورد نظر خود را انتخاب و فعال کنید. اگر مشکل قالب باشد از این طریق رفع شده و دیگر خطای 401 دریافت نمی کنید.

رمز عبور وردپرس را تغییر دهید

شرکت های میزبان وردپرس یا هاستینگ می توانند در برخی موارد دسترسی به WP-ADMIN و صفحات ورود به سایت را مسدود کنند. مثلا اگر کسی بطور مکرر پسورد را اشتباه وارد کنند می توانند اینکار را انجام دهند. در اینصورت دسترسی مسدود شده و ممکن است چند دقیقه بعد مجدد در دسترس قرار گیرد.

بهتر است در اینگونه مواقع به جای حدس زدن رمز عبور خود آن را بازنشانی کنید. برای اینکار روی دکمه بازنشانی کلیک کنید تا لینکی برای انجام اینکار برای شما ارسال شود. اگر ایمیلی دریافت نکردید وارد PHPMYADMIN در هاست خود شوید و پسورد را بازیابی کنید.

سخن پایانی درباره رفع خطای 401 در وردپرس

بطور کلی خطای 401 نشان دهنده یک مشکل از سمت مشتری است و به این معنی است که مرورگر نمی تواند احراز هویت خود را با سرور سایت وردپرس انجام دهید. قبل از اینکه راه های طولانی را بررسی کنید ابتدا چک کنید که URL را به درستی وارد کرده اید و اگر از کلودفر استفاده می کنید کمی صبر کنید اگر مشکل حل نشدن آن را غیر فعال کنید و سایت خود را مورد بررسی قرار دهید. بعد به سراغ پلاگین های سایت و اول از همه پلاگین های امنیتی بروید و آنها را غیر فعال کنید تا مسیر رفع خطای 401 در وردپرس کوتاه تر شود.

چگونه خطای 401 را در وردپرس برطرف کنیم؟

۱بهترین برنامه جایگزین تلگرام ایرانی کدام است؟
ابتدا آدرس وارد شده را بررسی کنید و سایت را رفرش کنید اگر مشکل حل نشد به سراغ پلاگین های سایت خود بروید و بصورت نوبتی آنها را غیرفعال کنید تا مشکل را پیدا کنید
۲چرا خطای 401 دریافت می کنم؟
دریافت خطا نشان می دهد اعتبار سنجی برای دسترسی به آدرس مورد نظر به درستی انجام نشده است.
4.2/5 - (4 امتیاز)
78 / 100

1 Comment

  1. میرزا۷۷ گفت:

    حدود ۲۰۰ عدد خطای ۴۰۱ در سرچ کنسول سایت من نمایش داده میشه

    چطوری رفعشون کنم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =