الگوریتم پاندا چیست؟

الگوریتم پاندا
سئو سایت

همانطور که در مقاله های قبلی بیان شده است گوگل هر چند سال اقدام به بروز رسانی الگوریتم های خود می کند و گاها الگوریتم های جدیدی را معرفی می کند. در مقاله های قبلی درباره الگوریتم مرغ مگس خوار و الگوریتم پنگوئن اطلاعاتی را در اختیار شما همراهان سئو ایران قرار داده ایم. امروز در این مقاله می خواهیم به یکی دیگر از الگوریتم های موتورهای جستجو گوگل به نام الگوریتم پاندا بپردازیم.

الگوریتم پاندا چیست؟

الگوریتم پاندا

الگوریتم پاندا گوگل را بهتر بشناسیم. شاید کمی عجیب باشد که پاندا با ظاهری آرام و خجالتی نام الگوریتم گوگل باشد آن هم برای مبارزه

چندین سال پیش بحرانی جدی برای موتور جستجوی گوگل به وجود آمد، که باعث شد رتبه بیشتر وب سایت ها در یک شب پایین بیاید و علت آن چیزی نبود جز استفاده و انتشار محتوای بی کیفیت در صفحات سایت آن ها. در سال 2013 گوگل با حجم عظیمی از محتوا غیر استاندارد یعنی ایجاد تعداد بالای محتوا ولی با کیفیت پایین، مواجهه شد که یکی از دلایل به وجود آمدن این مشکل بروزرسانی الگوریتم کافین در این سال بود.

در واقع الگوریتم کافیئن توانایی گوگل در ایندکس کردن سریع نتایج را بالا برده بود اما تعداد بیشمار محتوای کوتاه و بی کیفیت باعث شده بود برخی وب سایت ها با این ترفند در رتبه های بالای گوگل قرار بگیرند و جایگاه سایت هایی که محتوای کمتر اما جدید و با کیفیت تولید می کردند را پایین بیاورند.

الگوریتم پاندا

Panda Algorithm بر روی کیفیت محتوای وب سایت شما نظارت دارد. در حقیقت الگوریتم پاندا وظیفه اش این است که بر روی محتواهای وب سایت شما نظارت کند و آنها را از نظر اینکه محتوای شما کپی شده است یا نه، محتوای کوتاه، صفحات تکراری و بی ارزش بررسی می کند و آن وب سایت هایی که دارای ارزش محتوای بالا و بهتری هستند را شناسایی می کند و علاوه بر آن وب سایت های نامعتبر را حذف می کند. اینگونه است که میزان اعتماد کاربران بیشتر می شود و این موضوع در قرار گرفتن در صفحه اول گوگل به وب سایت شما کمک بسیاری می کند.

هدف panda algorithm گوگل پاداش دادن به وب سایت هایی است که محتوای غنی شده و باکیفیت را منتشر می کنند و از طرفی کمرنگ کردن وب سایت هایی که از نظر محتوا در نتایج موتور جستجوی گوگل کم ارزش بودند.

الگوریتم پاندا زمانی شکل گرفت که فضای اینترنت توسط اسپمرها پر از محتواهای بی کیفیت شده بود و محتواهای بیهوده (اسپم) باعث نارضایتی کاربران بود و گوگل همواره در حال تلاش کردن برای جلب رضایت کاربران است و به وسیله الگوریتم پاندا محتواهای کوتاه و تکراری را از محتواهای با ارزش و جدید جدا می کند.

گوگل با این الگوریتم معیاری برای دسته بندی سطح کیفیت محتوا مشخص کرد تا وب سایت ها بر اساس این الگو برای جلوگیری از جریمه شدن توسط الگوریتم پاندا شروع به اصلاح صفحات خود نمایند و برای بهینه سازی محتوای وب سایت خود اقدام کنند.

الگوریتم پاندا

معرفی الگوریتم پاندا گوگل

الگوریتم پاندا در فوریه منتشر شد و توجهات زیادی را به خود جلب کرد زیرا تا قبل از انتشار این الگوریتم انتقادات زیادی به گوگل وارد شد و علت بیشتر این نقدها این بود که کاربران در زمان جستجو به آن چه که مورد نیازشان بود کم تر دست پیدا می کردند و به هدف خود نمی رسیدند.

چرا گوگل پاندا را بوجود آورد ؟

 

گوگل پاندا را راه‌اندازی کرد تا مزارع محتوا را محدود کند که زمانی بر SERP ها تسلط داشتند. کارخانه‌های تولید محتوا شرکت‌هایی هستند که نویسندگان آزاد را استخدام می‌کنند تا در سریع‌ترین زمان ممکن محتوا تولید کنند. آنها تقریباً همیشه کمیت را بر کیفیت ترجیح می دهند. هدف کارخانه‌های تولید محتوا، رتبه‌بندی خوب در موتورهای جستجو برای ایجاد درآمد بیشتر از تبلیغات بود. آنها محتوای غیر مفید و با کیفیت پایین را به صورت انبوه تولید می کنند اغلب شامل موضوعات مشابه با تغییرات جزئی کلمات کلیدی است.
قبل از پاندا، کنترل کیفیت گوگل عالی نبود. بنابراین این سایت ها به SERP ها سرازیر شدند. این بدان معناست که محتوای تکراری، غیر واقعی و حتی سرقت ادبی می تواند به رتبه اول گوگل برسد. بنابراین گوگل، پاندا را برای ارزیابی کیفیت صفحات وب معرفی کرد و به محتوای با کیفیت بالا با رتبه بندی بهتر پاداش داد.
پاندا از طریق فرآیند ارزیابی خود می‌تواند مقالات مزرعه محتوا را از مقالات نوشته شده توسط متخصص جدا کند سپس این الگوریتم مقالات مزرعه محتوایی را جریمه می‌کند و به مقالات با کیفیت اجازه می‌دهد رتبه بالاتری داشته باشند.

 

سایت هایی که بیشتر تحت تاثیر پاندا قرار میگیرند؛

 

به‌روزرسانی گوگل پاندا ضربه سختی به مزارع محتوا زد. از آنجایی که این سایت‌ها نتوانستند استانداردهای کیفیت جدید (و بسیار سخت‌گیرانه‌تر) گوگل را برآورده کنند، تأثیر آن‌ها بر نتایج جستجو را به شدت کاهش داد. 

دایرکتوری های تجاری با لیست های با کیفیت پایین و سایت های تجارت الکترونیک با محتوای تکراری نیز آسیب دیدند. 

هنگامی که رتبه بندی کاهش یافت، مدیران وب سایت ها مجبور شدند استراتژی های سئوی خود را تغییر دهند. به عنوان مثال، سایت های تجارت الکترونیک اکنون باید برای هر صفحه محصول توضیحات منحصر به فردی می نوشتند. بالاتر از همه، پاندا استاندارد محتوایی را که گوگل با رتبه‌بندی بالا در SERP پاداش می‌دهد، دوباره تعریف کرد

 

چرا Google Panda مهم است؟

 

چرا Google Panda مهم است؟

 

به روز رسانی گوگل پاندا به طور چشمگیری کیفیت SERP ها را بهبود بخشید. پاندا سازندگان محتوا را تشویق کرد که کیفیت را بر کمیت اولویت دهند و بر ارائه ارزش تمرکز کنند. این چیزی است که گوگل هنوز روی آن تمرکز دارد اما این بدان معنا نیست که پاندا یک بار برای همیشه محتوای با کیفیت پایین را شکست داد. پاندا از زمان عرضه اولیه خود چندین بار به روز شده است. به‌علاوه، از زمان پاندا به‌روزرسانی‌های الگوریتم گوگل بسیاری وجود داشته است پنگوئن، دزدان دریایی و مرغ مگس خوارو..

با این حال، پاندا متمایز است زیرا اولین گام بزرگ گوگل برای تبدیل شدن به یک موتور جستجوی موثرتر بود. 

چرا؟

زیرا پاندا نشان دهنده تغییر به سمت موتورهای جستجو است که در واقع به هدف جستجو پاسخ می دهند.

 

الگوریتم پاندا گوگل چگونه کیفیت محتوا را ارزیابی می کند؟

 

به‌روزرسانی‌های پاندا در طول سال‌ها، نحوه پاداش دادن گوگل به سایت‌های با ارزش را بهبود بخشیده است و انتشار محتوای بی کیفیت را جریمه می کند. پاندا برای تعیین کیفیت یک وب سایت، جنبه هایی مانند:

 

مفید بودن و منحصر به فرد بودن محتوا:

اینکه آیا محتوا به آنچه کاربر به دنبال آن است پاسخ می دهد؟ آیا برای وب سایت اصلی است؟ یا محتوا ضعیف، ساختار ضعیف و غلط املایی است یا از سایت دیگری سرقت شده است؟ 

 

کیفیت کلی تجربه کاربر:

 

اینکه اطلاعات اصلی صفحه کاملا قابل مشاهدا باشید و بین تبلیغات انبوه صفحه گم نشود.

اعتبار و اعتماد وب سایت و نویسندگان آن

 

اعتبار و اعتماد وب سایت و نویسندگان آن:

 

 آیا منبع اطلاعات دقیقی است؟ آیا نویسنده تجربه ای در این زمینه دارد؟ آیا منابع ذکر شده قابل اعتماد هستند؟ 

با در نظر گرفتن این دستورالعمل‌ها، الگوریتم گوگل از مجموعه‌ای از قوانین، محاسبات و عوامل رتبه‌بندی استفاده می‌کند تا به هر سایت یک امتیاز کیفیت اختصاص دهد. که این مورد به رتبه سایت کمک می‌کند.

گوگل هرگز سیگنال های رتبه بندی دقیق مورد استفاده در الگوریتم را فاش نمی کند و این باعث می شود که وب سایت ها از بازی دادن گوگل ناکام بمانند.

گوگل یک سری از دستورالعمل‌های ارزیابی کیفیت جستجو را به صاحبان وبسایت ارائه می‌دهد که به آنها در درک هر آنچه که لازم دارند کمک شایانی می‌کند. آنها شامل مواردی مانند تجربه، تخصص، اعتبار و اعتماد (E-E-A-T)، به‌روزرسانی‌های اصلی و به‌روزرسانی‌های بررسی محصول می‌شوند. پیروی از دستورالعمل های گوگل به رتبه سایت شما کمک می کند. صرف نظر از به روز رسانی الگوریتم، شما همیشه باید برای ایجاد محتوای با کیفیت بالا تلاش کنید

 

چه چیزی باعث جریمه پاندا گوگل می شود؟

 

پاندا وب سایت هایی را که محتوای با کیفیت پایین در نتایج جستجو تولید می کنند جریمه می کند عوامل اصلی که پاندا برای انجام این کار استفاده می کند شامل محتوای تکراری، ضعیف یا بی فایده است. گوگل پاندا همچنین ممکن است به دلیل داشتن نسبت آگهی به محتوا بالا، یا به دلیل عدم درج سیگنال های E-E-A-T کافی در کپی خود رتبه بندی را کاهش دهد.

بیایید به این محرک ها عمیق تر نگاه کنیم:

 

محتوای تکراری

 

محتوای تکراری

محتوای تکراری به محتوای یکسان یا بسیار مشابه در چندین صفحه اشاره دارد. یا در یک وب سایت واحد (محتوای تکراری داخلی) یا در دامنه های مختلف (محتوای تکراری خارجی). اگر شباهت ها حداقل و ناخواسته باشد، بعید است که سایت شما جریمه شود. اما اگر به نظر می رسد که محتوای تکراری فریبنده است و نتایج موتورهای جستجو را دستکاری می کند، احتمالاً در نتایج آن را پایین می آورید.

محتوای با کیفیت پایین

پاندا بر اساس این ایده بود که محتوای با کیفیت پایین ارزشی برای کاربران ایجاد نمی کند. بنابراین، نباید در بالای نتایج باشد.

 

اما پاندا چه چیزی را بی کیفیت می داند؟

 

تاکتیک هایی مانند پر کردن کلمات کلیدی (استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی برای دستکاری الگوریتم) بر خوانایی تأثیر می گذارد: «اگر به دنبال بهترین پیتزا در تهران هستید، پیتزا رستوران ما بهترین رستوران پیتزا در تهران است. ما بهترین پیتزا را در تهران داریم و تاپینگ های پیتزای ما بهترین در تهران هستند. امروز به رستوران پیتزای ما در تهران بیایید تا بهترین پیتزای تهران را امتحان کنید!» خواندن این پاراگراف سخت نیست.ولی اذیت کننده است و هیچ ارزشی برای خواننده ندارد و محتوای آن بعلت تکرار زیاد یک عبارت، اذیتت کننده است. این الگوریتم احتمالاً تنها بر اساس ضعف خوانایی آن، از رتبه بالای این محتوا در نتایج جلوگیری می کند. ممکن است یک مثال افراطی به نظر برسد اما این نوع محتوا قبل از پاندا در صفحه یک گوگل یافت می شد. برای اینکه محتوای شما امروز رتبه بالایی داشته باشد، باید از تاکتیک هایی مانند این اجتناب کنید.

محتوای ضعیف

محتوای ضعیف

به لطف پاندا، صفحات وب حاوی محتوایی با کمترین متن یا مرتبط، بعید است رتبه بندی شوند. با این حال، محتوای ضعیف تنها صفحاتی با تعداد کلمات کم نیستند. این تعریف همچنین شامل موارد زیر می شود: 

محتوای تولید شده خودکار

متن در یک صفحه وب که با استفاده از یک کد یا برنامه ایجاد شده است. این متن چندان منطقی به نظر نمی‌رسد، اما می‌توانست در روزهای قبل از پاندا در بالای SERP ظاهر شود. این کپی تولید شده توسط ماشین کیفیت پایین، نامنسجم و فاقد پاسخ است. 

صفحات وابسته ضعیف

صفحات دارای لینک‌های وابسته به محصول با توضیحات و نظرات. معمولاً از بازرگان اصلی بدون محتوای اصلی منتشر می شود.

محتوای چرخشی

 این تاکتیک شامل برداشتن یک قطعه از محتوای آنلاین است و ویرایش آن به اندازه کافی (چه به صورت دستی یا با ابزار) برای عبور از آشکارسازهای سرقت ادبی 

انواع محتوای بالا ارزش افزوده ای ندارند. آنها برای دستکاری الگوریتم گوگل طراحی شده اند. پاندا این صفحات را شناسایی می کند و در صورت لزوم رتبه بندی را تنظیم می کند.

عدم وجود E-E-A-T 

 

عدم وجود E-E-A-T 

 

پاندا در ابتدا دیکته کرد که وب سایت ها باید دارای علائم تخصص، اعتبار و اعتماد (E-A-T) باشند. گوگل به سایت هایی که این معیارها را دارند با رتبه های بالاتر پاداش می دهد. در دسامبر 2022، گوگل دستورالعمل‌های ارزیابی کیفیت خود را به E-E-A-T به‌روزرسانی کرد که یک E دوم برای تجربه اضافه کرد. هنگام تجزیه و تحلیل محتوای خود، اینها عواملی هستند که باید در نظر بگیرید: 

 

تجربه

آیا تجربه دست اولی با موضوع محتوا یا وب سایت خود دارید؟

تخصص 

آیا دانش یا اعتباری دارید که به عنوان یک منبع قابل اعتماد در نظر گرفته شوید؟ 

 

اقتدار

آیا دیگران در صنعت شما به شما به عنوان یک رهبر یا متخصص نگاه می کنند؟

 

قابل اعتماد بودن

 آیا می دانید چه کسی محتوای شما را نوشته است و آیا از نظر واقعیات دقیق است؟

محتوای تولید شده توسط کاربر با کیفیت پایین 

 

محتوای تولید شده توسط کاربر (UGC) دقیقاً همان چیزی است که به نظر می رسد محتوای ایجاد شده توسط کاربران. این می تواند هر چیزی از پست های فیس بوک گرفته تا ویدیوهای تیک تاک باشد. اگر به درستی از آن استفاده کنید، بعید است که گوگل پاندا رتبه شما را برای استفاده از UGC در دامنه شما کاهش دهد. اگر محتوای شما ارزش پایینی دارد یا به وضوح برای دستکاری رتبه بندی طراحی شده است، احتمالا جریمه خواهید شد. مواردی مانند بخش های نظرات هرزنامه و پست های مهمان که ضعیف نوشته شده اند این نوع محتوا برای کاربران ارزش ایجاد نمی کنند و این دقیقاً همان محتوایی است که پاندا برای کاهش آن ایجاد شده است. 

تبلیغات بیش از حد

یکی از سوالاتی که گوگل برای تعریف یک سایت با کیفیت بالا از آن استفاده می کند این است: “آیا این مقاله دارای مقادیر بیش از حد تبلیغاتی است که توجه را از محتوای اصلی منحرف می کند یا با آن تداخل می کند؟” این بدان معناست که صفحاتی که عمدتاً از تبلیغات با محتوای اصلی کم یا بدون محتوای اصلی تشکیل شده اند، کیفیت پایینی در نظر گرفته می شوند. ما مطمئن هستیم که نمونه‌هایی از صفحات مملو از تبلیغات یا تصاویر بزرگ را دیده‌اید که توانایی شما در خواندن متن را مختل می‌کند این همان چیزی است که پاندا قصد دارد با آن مبارزه کند

فاکتورهای منفی تاثیر گذار بر سئو

 

فاکتورهای منفی تاثیر گذار بر سئو

با معرفی الگوریتم پاندا در گوگل می توان یک سری از فاکتورهایی که تاثیر منفی بر سئو دارند را شناسایی کرد و برای بهبود سئو سایت خود از انجام دادن آنها صرف نظر کرد. فاکتورهای منفی تاثیر گذار بر سئو عبارتند از:

  • استفاده از محتواهای کوتاه
  • به کار بردن محتوای تکراری و کپی شده
  • انتشار محتوای بی کیفیت یا کم کیفیت
  • انتشار محتوای ناسازگار با گوگل
  • وب سایت های مسدود شده توسط کاربر
  • مقالات نوشته شده توسط کاربران با کیفیت پایین

زمانیکه با افت شدید ترافیک در وب سایت خود روبه رو شدید بدانید که توسط Panda Algorithm جریمه شده اید، البته عوامل بسیاری وجود دارند که نشان دهنده جریمه شدن وب سایت شما باشند اما اصلی ترین و مهم ترین نشانه جریمه شدن وب سایت شما به وسیله الگوریتم پاندا ترافیک در روزهایی است که آپدیت هایی برای الگوریتم پاندا صورت میگیرد.

پس به عنوان صاحب وب سایت زمان هایی که گوگل آپدیت جدید می خواهد انجام دهد را می بایست سعی کنید تشخیص دهید و جزییات مربوط به آن را مطالعه کنید تا بتوانید وب سایت خود را به درستی سئو و مدیریت کرده تا دچار کاهش ترافیک ورودی نشوید و اگر هم دچار کاهش ترافیک شدید از عملکرد خود مطمئن باشید و به دنبال راه حل برای آن مسئله باشید.

رهایی از جریمه توسط الگوریتم پاندا

  1. ممنوعیت ایجاد مزرعه محتوا
  2. اورهال محتوای وب سایت و ایجاد محتوای مفید و جذاب
  3. بازنگری درباره میزان تبلیغات و تعداد لینک های یک صفحه
  4. کسب اطمینان از بابت ارتباط محتوا و عبارت مورد جستجو
  5. حذف محتوای تکراری از سایت
  6. ارزیابی و ویرایش محتوایی که توسط کاربران سایت عرضه شده
  7. استفاده از نوایندکس و نوفالو برای بلاک کردن دسترسی موتورهای جستجو به محتوای تکراری داخل سایت

اگر میخواهید بیشتر در مورد الگوریتم های موتورهای جستجو بدانید، الگوریتم های گوگل را بخوانید.

جریمه شدن توسط الگوریتم پاندا

جریمه شدن توسط الگوریتم پاندا

این کارها پاندا را عصبانی می کند

در اینجا قصد داریم شما را با عوامل جریمه توسط الگوریتم پاندا آشنا کنیم، برای جلوگیری از پایین آمدن رتبه در گوگل این موارد را رعایت کنید:

از تکرار زیاد کلمات کلیدی در صفحات پرهیز کنید: زیرا این کار باعث می شود متن شما بسیار ناخوانا و خسته کننده باشد و برای کاربران بسیار آزار دهنده است و در نهایت صفحه شما را ترک می کنند. از تبلیغات بیش از حد در سایت استفاده نکنید: اگر قرار باشد به وسیله افزایش تبلیغات در سایت رتبه بالایی را در نتایج گوگل به دست بیاورید سخت در اشتباه هستید زیرا این کار نیز برای کاربران ناخوشایند و آزار دهنده است.

محتوای زیاد و بی کیفیت تولید نکنید: اگر شما محتوای کم تولید کنید ولی از کیفیت بالایی برخوردار باشد به گونه ایی که بتواند پاسخگوی تمامی سوالات کاربران باشد موفیقت بیشتری برای کسب رتبه دارید تا زمانی که مدام محتوای بی کیفیت با حجم بالا تولید کنید. تلاش کنید محتوای خاص و مرتبط بنویسید و از سایت های دیگر کپی یا به سرقت نبرید زیرا panda به سرعت این عمل غیر حرفه ایی شما را تشخیص می دهد.

از انتشار لینک های غیر مرتبط خود داری کنید: یعنی ایجاد لینک هایی که با دادن وعده های غیر واقعی کاربر را وادار به کلیک کردن می کند ولی چیزی که کاربر با آن مواجهه می شود صفحه ایی غیر مرتبط با نیازش است در این حالت کاربران اعتماد خود را به شما از دست می دهند و با نارضایتی کامل وب سایت شما را ترک می کنند

پس نتیجه می گیریم الگوریتم پاندا به شدت با سئو کلاه سیاه مبارزه می کند زیرا تمامی نکاتی را که در بالا اشاره کردیم جز تکنیک های مخرب این روش می باشد. شاید شما موفق بشوید برای مدتی در نتایج برتر موتورهای جستجو دیده بشوید ولی در نهایت پاندا شما را دستگیر می کند و باید پنالتی پرداخت کنید. ما به شما پیشنهاد می کنیم بهتر است که به صورت ارگانیک به وسیله روش های مورد تائید و استاندارد گوگل رتبه بندی خود را افزایش بدهید.

از کجا بفهمیم توسط پاندا جریمه شدیم؟

کاهش رتبه در موتور های جستجو یا افت ناگهانی ترافیک یک وب سایت از نشانه های جریمه شدن توسط panda algorithm است.اما به این نکته توجه کنید که عوامل مختلفی می تواند در کاهش رتبه گوگل دخیل باشد برای مثال افزایش تعداد رقبا، بالا رفتن جایگاه دیگر کسب و کار ها و کاهش تقاضا برای خدمات یا محصولی که ارائه می کنید همه می توانند رتبه شما را پایین بیاورد.

از کجا بفهمیم توسط الگوریتم پاندا جریمه شدیم؟

جریمه توسط Panda Algorithm

اگر در تاریخ مشخصی این کاهش رتبه رخ داده بهتر است دلایل مختلف را بررسی کنید تا مطمئن شوید علت این افت جایگاه چیست توصیه ما این است لیست فعالیت های مخرب که توسط بروزرسانی الگوریتم های گوگل تهیه می شود را بررسی کنید، تا اگر موارد موجود در لیست با فعالیت های وب سایت شما در ارتباط بود آن ها را اصلاح کنید،تا الگوریتم پاندا به سراغ سایت شما نیاید.

بازیابی رتبه با رفع جریمه پاندا

تا حد امکان سعی کنید مواردی که باعث جریمه توسط الگوریتم پاندا می شود را رعایت کنید تا رتبه سایت شما تنزل پیدا نکند اما در صورتی که شامل جریمه توسط این الگوریتم باشید می توانید با ایجاد تغییر در محتوای تولید شده و اصلاح آن رضایت پاندا را جلب کنید.

گوگل با بروزرسانی الگوریتم پاندا غیر از توجه به کلیت سایت و محتوای آن به صفحات سایت شما هم توجه میکند و ممکن است چند صفحه از سایت شما را در نتایج گوگل نشان ندهد اما بالا بودن تعداد صفحات باعث افت رتبه کلی سایت شما توسط پاندا می شود. بر اساس آمار منتشر شده از گوگل، پاندا توانست حدود 12 درصد از نتایج جستجو را در مدت چند ماه تحت تأثیر قرار دهد و از سال 2011 تا سال 2015 تعداد بروز رسانی های پاندا به 28 آپدیت رسید.

بازیابی رتبه و رفع جریمه پاندا

رفع جریمه پاندا

الگوریتم پاندا چه کار می کند؟ الگوریتم پاندا گوگل سایت هایی را که محتوای کوتاه و بی کیفیت را که در حجم بالا منتشر می کند را دستگیر و جریمه می کند. برا اینکه الگوریتم پاندا سایت ما را هدف قرارندهد چه کنیم؟ شما باید تلاش کنید محتوای به روز شده و غنی که از کیفیت لازم برخوردار است را در صفحات خود نشر بدهید.

سخن پایانی

اگر شما تصمیم گرفته اید با روش هایی مانند حجم بالای محتوا که پر از تکرار کلمات کلیدی می باشد رتبه بندی خود را افزایش بدهید و نرخ بازدید را بالا ببرید سخت در اشتباه هستید زیرا توسط الگوریتم پاندای گوگل شناسایی می شوید و شمارا جریمه می کند

شاید بگوئید استفاده از روش های سئو کلاه سفید برای ارتقای رتبه زمان بر است اما به این نکته توجه کنید که با به کار بردن روش های طبیعی شما اعتبار زیادی در نزد موتورهای جستجو گوگل کسب می کنید و باعث می شود گوگل به شما امتیاز مثبت بدهد و در جایگاه برتر قرار بگیرید و این جایگاه می تواند برای شمایی که طبق معیارهای گوگل قدم بر داشته اید همیشگی باشد.

الگوریتم های گوگل، مرتبط با الگوریتم پاندا

الگوریتم پنگوئن

الگوریتم پنگوئن گوگل

الگوریتم پنگوئن

الگوریتم گورخر

الگوریتم گورخر گوگل

الگوریتم گورخر

سوالات متداول

1الگوریتم پاندا چه کاری انجام می دهد؟
کار این الگوریتم مبارزه با سایت هایی است که محتوای کپی و صفحات تکراری انتشار می دهند.
2چگونه بفهمیم توسط الگوریتم پاندا جریمه شده ایم؟
اگر محتوای کپی منتشر کرده اید و رتبه کلمات کلیدی تان تا دو صفحه تنزل داشته است و ترافیک کمتری نیزی دریافت می کنید توسط این الگوریتم جریمه شده اید.
4.8/5 - (25 امتیاز)
83 / 100

2 Comments

  1. SEO IRAN گفت:

    قطعا در دوره های مختلف گوگل الگوریتم های مختلفش رو مثل همین الگوریتم پاندا میاره داخل هسته تحلیل سایت ها و رتبه بندی ها بر اساس همین روش هم ، هر روزه رتبه سایت ها تغییر میکنه

  2. تراختور گفت:

    همیشه شبا خواب میبینم الگوریتم پاندا مچمو گرفته
    🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − دوازده =