راه های افزایش سرعت سایت

سرعت سایت چیست؟
سئو سایت

یکی از موارد مهمی که در زمینه سئو سایت می تواند به شما کمک بسیاری کند سرعت بارگزاری سایت می باشد. زمان بارگزاری سایت باید چیزی کمتر از 3 ثانیه باشد هر میزان سرعت بارگزاری سایت برای کاربران بالاتر باشد شک نکنید تعداد زیادی از کاربران بدون لحظه ای معطلی سایت شما را ترک خواهند کرد، پس با ما همراه باشید تا راه های افزایش سرعت سایت را با هم بررسی کنیم.

این موضوع باعث می شود رتبه وب سایت شما در موتورهای جستجو کاهش پیدا کند و در پی آن نیز فروش شما نیز کاهش یافته و ارزش وب سایت شما نیز در مقایسه با دیگر سایت های رقیب کم خواهد شد. اما برای اینکه بتوانید وب سایت خود را بخوبی مدیریت کنید و سرعت وب سایت خود را به همان زمان بارگزاری که در بالا به آن اشاره ای کرده ایم یعنی زیر 3 ثانیه برسانید باید از روش های افزایش سرعت سایت اطلاع کامل داشته باشید.

با اجرا کردن راه ها و روش های اصولی برای بالا بردن سرعت وب سایت خود می توانید سایت خود را از بحران نجات داده و کاربران خود را حفظ نمایید. زمانیکه سایت شما در کوتاه ترین زمان ممکن بارگزاری شود ترافیک وب سایت شما بالا خواهد رفت و کاربران بیشتری را جذب خواهید کرد و این موضوع بر روال فروش و رتبه وب سایت شما در نتایج موتورهای جستجو نیز تاثیر بسیاری خواهد داشت.

همچنین این موضوع را حتما می دانید که افزایش سرعت بارگزاری صفحات وب سایت باعث تجربه کاربری بهتر و افزایش تعداد صفحات بازدید شده می شود که در نتیجه سئو وب سایت شما نیز کمک بسیاری خواهد کرد.

راه های افزایش سرعت سایت

افزایش سرعت سایت

سرعت سایت چیست؟

سرعت سایت به دو بخش سرعت بارگزاری صفحه و سرعت پاسخگویی سرور تقسیم می شود میزان زمانی می باشد که محتوای یک صفحه به صورت کامل برای کاربران بارگزاری می شود را سرعت بارگزاری صفحه و زمان درخواست مرورگر تا شروع ارسال دیتا به سمت سرور را پاسخگویی سرور می گویند. هر چه میزان این زمان ها کمتر باشد سرعت سایت بیشتر خواهد بود. برای اینکه بتوانیم سرعت عملیات وب سایت خود را بالا ببریم باید راه های افزایش سرعت سایت را در وب سایت خود عملی سازیم تا بتوانیم به سئو وب سایت خود و بدست آوردن رتبه و جایگاه مناسب آن نیز کمک کرده باشیم.

راه های افزایش سرعت سایت

برای اینکه بتوانید سرعت وب سایت خود را افزایش دهید راه های بسیاری وجود دارد در ادامه به چند نمونه از راه های افزایش سرعت سایت اشاره کرده ایم.

  • کوچک کردن حجم تصاویر
  • بهینه کردن فایل های جاوا اسکریپت
  • کم کردن کد های Css یا قراردادن آنها در فایل های جدا
  • استفاده از سرور های قوی تر و نزدیک تر به موقعیت جغرافیایی اکثر کاربران
  • حذف اِلمان های غیر کاربردی
  • حذف افزونه ها و ماژول هایی که از آنها استفاده نمیکنید

موارد مهم در بررسی سرعت سایت

  1. cls
  2. lcp
  3. tbt
  4. fid

این موارد همگی در سرچ کنسول گوگل قرار دارند و کافی است به بخش core web vitals بروید تا آنها را بررسی کنید.

افزایش سرعت سایت

راه های افزایش سرعت سایت

اهمیت سرعت سایت

تحقیقات بسیاری در سال 2000 تا 2016 نشان داده است که میزان توجه  انسان ها از 12 ثانیه به 7 ثانیه کاهش پیدا کرده است شاید برایتان این سوال پیش آید که این موضوع چه ارتباطی با سرعت سایت و صاحبین وب سایت ها می تواند داشته باشد؟ زمانی که شما برای متقاعد کردن کاربران برای اینکه در وب سایت شما بمانند میتوانید این موضوع را در سرعت سایت خود پیدا کنید. زمانیکه وب سایت شما کند باشد و نتواند در مدت زمان کوتاهی مطالب و خواسته کاربران را بارگزاری نماید کاربران بدون اینکه بتوانند حتی کوچکترین صفحه را در وب سایت شما مشاهده کنند ترجیح می دهند که سایت شما را ترک نمایند.

با در نظر گرفتن مطالعه هایی که بر روی سایت هایی همچون سایت آمازون و گوگل انجام شده است ثابت شده است که هر یک ثانیه تاخیر در بارگزاری سایت باعث می شود آن سایت با 7% کاهش نرخ تبدیل، 11% کاهش تعداد صفحات بازدید شده و 16% کاهش رضایت کاربران مواجه شود بنابراین با دانستن راه های افزایش سرعت سایت می توانید سایت خود را از این روند کاهش دور کنید.

حتما این موضوع را می دانید که گوگل و موتورهای جستجو سرعت سایت را برای رتبه بندی سایت در الگوریتم های خود از مهم ترین فاکتورها قرار داده اند و هر چه سرعت سایت کم باشد طبیعتا موجب کاهش ترافیک سایت نیز می شود.

تا به این جا متوجه اهمیت سرعت سایت شده اید و دانستید که مهم ترین فاکتور موفقیت کسب و کارهای اینترنتی سرعت وب سایت آن کسب و کار می باشد. کاربران از طریق جستجو در گوگل سایت شما را پیدا می کنند و وارد وب سایت شما می شوند تا در آن نیاز خود را برطرف نمایند حال تصور کنید که چه مقدار زمان را باید صرف کنید تا صفحه ای که در وب سایت شما پیدا کرده است بارگزاری شود.

تاثیر سرعت پایین بر سایت


سرعت پایین وب سایت چگونه بر سایت شما تأثیر می گذارد؟ 

یک وب سایت کند به دو دلیل اصلی بد است بیایید هر دو را مرور کنیم:

۱-سرعت پایین سایت مانع از تجربه کاربر (UX) می شود

۲-سرعت پایین سایت مانع از خرید می شود. 

 

اگر بارگذاری یک صفحه وب در هر مرحله از فرآیند خرید بیش از حد طول بکشد، خریداران بالقوه می توانند بی تاب شده و سایت شما را قبل از خرید ترک کنند. این منجر به کاهش نرخ تبدیل می شود، به این معنی که افراد کمتری اقداماتی را که می خواهید در وب سایت شما انجام می دهند. مانند خرید یا اشتراک در خبرنامه خود و وب سایت های کندتر تمایل به نرخ پرش بالاتری دارند این بدان معناست که خریداران سایت شما را بدون تعامل ترک می کنند. بنابراین، آنها نیز خرید نمی کنند. برخی از پرش ها اجتناب ناپذیر هستند اما تعداد زیادی از بازدید کنندگانی که بدون مشارکت ترک می‌کنند، در درازمدت به سودآوری شما آسیب می‌زند.

 

۳-سرعت پایین سایت تاثیر منفی بر سئو دارد

سرعت صفحه یکی از فاکتورهای تایید شده رتبه بندی گوگل است. بنابراین، داشتن یک وب سایت کند ممکن است منجر به رتبه بندی پایین تر در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) شود در حالی که بسیاری از عوامل دیگر مانند ارتباط و کیفیت محتوا وجود دارند که در تعیین رتبه سایت نقش دارند، سرعت سایت نقش غیرقابل انکاری ایفا می کند و هنگامی که دید شما به این شکل کاهش می یابد، مشتریان بالقوه برای پیدا کردن سایت شما تلاش خواهند کرد و احتمالا منجر به بازدیدکنندگان و مشتریان کمتر سایت می شود.

نکات مبتدی برای بهینه سازی سرعت سایت

این شش مرحله ساده می تواند به شما در افزایش سرعت سایت کمک کند:

 

  1. برنامه ها و ویژگی های استفاده نشده را غیرفعال کنید

وقتی برنامه‌ها و ویژگی‌ها را در فروشگاه خود دانلود می‌کنید، آن‌ها مقداری کد و اسکریپت را در سایت شما قرار می‌دهند تا بتوانند اجرا شوند اما اگر از اینها استفاده نمی کنید، کد بدون دلیل فقط در پس زمینه اجرا می شود. سایت شما استفاده از حداکثر حدود 20 برنامه را توصیه می کند. اگر بیشتر از آن دارید، به فروشگاه خود بروید تا برنامه های استفاده نشده ای را که می توانید حذف کنید بررسی کنید. ممکن است برخی از آنها را امتحان کرده باشید و فراموش کرده باشید که حذف کنید. می توانید برنامه های غیر ضروری را دربخش ادمین سایت خود حذف کنید. روی «افزونه‌ها» و سپس افزونه‌هایی که لازم ندارید کلیک کنید. در اینجا، همه برنامه هایی را که نصب کرده اید مشاهده خواهید کرد. فقط کافی است بالای مواردی که استفاده نمی کنید نگه دارید و روی «حذف نصب» کلیک کنید.

سایت شما ممکن است دارای ویژگی هایی باشد که واقعاً به آنها نیاز ندارید به عنوان مثال، یک تایمر شمارش معکوس می تواند حس فوریت را به فروشگاه شما اضافه کند. اما اگر تبلیغات یا رویدادهای حساس به زمان را اجرا نمی کنید، فقط کد اضافی است که سرعت سایت شما را کند می کند. برای تصمیم‌گیری اینکه کدام برنامه‌ها یا ویژگی‌ها را حفظ کنید، از خود بپرسید که کدامیک بیشترین کمک را به مشتریان شما از ورود به سایت شما تا خرید دارند. 

ی جدید 84

  1. تغییر مسیرها را به حداقل برسانید 

ریدایرکت‌ها به مرورگرها دستور می‌دهند که به URL متفاوتی از URL درخواست شده اصلی بروند. فرض کنید یک صفحه محصول برای فروش ویژه در «www.yourshopifystore.com / sale» در طول فصل تعطیلات دارید. اما پس از فروش، آن صفحه را حذف می‌کنید و می‌خواهید بازدیدکنندگان به‌جای آن به صفحه محصول عمومی شما در «www.yourshopifystore.com / products» بروند. می‌توانید یک تغییر مسیر تنظیم کنید تا وقتی مشتریان «www.yourshopifystore.com / sale» را تایپ کنند، به‌طور خودکار به «www.yourshopifystore.com / products» ارسال شوند. هنگامی که به طور موثر استفاده می شود، تغییر مسیرها با اطمینان از اینکه در صفحات شکسته قرار نمی گیرند، تجربه کلی کاربر را بهبود می بخشند. اما وقتی اشتباه انجام شود، می تواند به تجربه کاربر آسیب برساند، سرعت سایت شما را کاهش دهد و خزنده های موتورهای جستجو را سردرگم کند.

 

در اینجا چند مشکل رایج وجود دارد:

 

زنجیره تغییر مسیر: اگر تغییر مسیر به تغییر مسیر دیگری منجر شود، این اتفاق می‌افتد. زنجیره‌هایی را تغییر مسیر دهید که می‌توانند خزیدن را به تاخیر بیاندازند، که زمان بارگذاری شما را کند می‌کند و کاربران را ناامید می‌کند.

حلقه های تغییر مسیر: این زمانی اتفاق می افتد که دو یا چند URL همه به یکدیگر هدایت شوند. بنابراین، URL A به URL B تغییر مسیر می دهد، و URL B به URL A می رود. این تغییر مسیر در واقع بازدیدکنندگان شما را به جایی نمی برد می‌توانید از ابزار حسابرسی سایت Semrush برای بررسی و به حداقل رساندن زنجیره‌ها و حلقه‌ها استفاده کنید. برای شروع، ابزار را باز کنید، URL خود را در نوار جستجو وارد کنید و روی «شروع حسابرسی» کلیک کنید. سپس، از شما خواسته می شود که حسابرسی سایت خود را پیکربندی کنید. در اینجا، می‌توانید برای تعداد صفحاتی که ابزار می‌تواند بررسی کند، محدودیتی تعیین کنید و حتی برنامه‌های ممیزی هفتگی یا روزانه خودکار را تنظیم کنید. پس از اتمام کار، روی «شروع حسابرسی سایت» کلیک کنید.

  1. تصاویر خود را بهینه کنید

تصاویر با کیفیت بالا اغلب با اندازه فایل های بزرگ ارائه می شوند. زمانی که فکر می‌کنید این فایل‌ها باید از سرور به دستگاه کاربر بارگیری شوند، هنگام بارگیری صفحه وب، می‌تواند مشکل ساز باشد.  چرا؟ زیرا دانلود فایل های بزرگتر به خصوص در اتصالات اینترنت کندتر زمان بیشتری می برد و این باعث کاهش سرعت کلی سایت می شود و هر تصویر معمولاً به یک درخواست پروتکل انتقال ابرمتن (HTTP) جداگانه به سرور نیاز دارد. بنابراین تصاویر بیشتر به معنای درخواست های بیشتر است که به بار سرور و زمان کلی انتقال داده اضافه می کند. 

سئو تصاویر

 

در اینجا چند نکته بهینه سازی تصویر وجود دارد که می تواند کمک کند:

فشرده سازی تصاویر: می توانید از ابزارهایی مانند Optimizilla یا TinyPNG برای کاهش حجم فایل های خود بدون از دست دادن کیفیت استفاده کنید.

گیف ها را ثابت کنید: اگر گیف دارید، آن ها را با تصاویر ثابت جایگزین کنید. GIF های متحرک معمولا فایل های بزرگتری هستند و می توانند سرعت صفحات شما را کاهش دهند.

استفاده از تصاویر کمتر: فقط از تصاویری استفاده کنید که به مشتریان شما کمک می کند تا محصولات شما را درک کنند و خرید کنند. از تصاویر تزئینی بیش از حدی که ارزشی ندارند، خودداری کنید.

تصاویر با بارگذاری تنبل (lazy load): به این معنی که تصاویر تنها زمانی بارگذاری می شوند که کاربران به آنها نیاز داشته باشند. شما می توانید این را با افزودن ویژگی loading=”lazy” به تگ های HTML تصویر خود پیاده سازی کنید.

 

  1. عملکرد قالب خود را بهینه کنید

در حالی که یک قالب سایت می تواند سبک وزن و سریع شروع شود، ایجاد تغییرات بیش از حد در طراحی اصلی آن می تواند منجر به یک سایت کند شود. در اینجا چند نکته برای حفظ و بهینه سازی عملکرد قالب شما وجود دارد:

 

سفارشی‌سازی‌های قالب را به حداقل برسانید: بسیاری از سفارشی‌سازی‌های غیرضروری به خصوص آنهایی که به اسکریپت‌های اضافی یا منابع سنگین مانند انیمیشن‌های پیچیده نیاز دارند می‌توانند موضوع شما را کند کنند. سعی کنید از ویژگی های خود قالب استفاده کنید و تغییرات سفارشی را به حداقل برسانید.

صفحه اصلی خود را ساده کنید: بارگیری یک صفحه اصلی به هم ریخته زمان بیشتری می برد و پیمایش آن دشوارتر است. فقط عناصر ضروری (مانند محصولات) را که برای کسب و کار شما حیاتی هستند به نمایش بگذارید. قالب خود را به طور منظم به روز کنید: تم خود را به آخرین نسخه به روز نگه دارید. به روز رسانی ها اغلب شامل بهینه سازی هستند

 

  1. فونت های خود را بررسی کنید

فونت ها را به طور کلی می توان به دو دسته تقسیم کرد: فونت های سیستمی و فونت های وب

فونت های سیستم قبلاً روی رایانه یا دستگاه شما نصب شده است. آنها به گونه ای طراحی شده اند که با سیستم عامل ها و برنامه های مختلف سازگار باشند. 

فونت های وب بر روی یک سرور میزبانی می شوند و هنگام بازدید از یک صفحه وب توسط مرورگر کاربر دانلود می شوند. آنها می توانند منحصر به فردتر باشند و اغلب زمانی استفاده می شوند که یک برند به دنبال ظاهر خاصی است. اما فونت های وب همچنین می توانند سرعت سایت شما را با موارد زیر کاهش دهند:

 

افزودن درخواست‌های اضافی: هنگامی که از یک فونت سفارشی در سایت خود استفاده می‌کنید، باید آن را از یک منبع بارگیری کنید یا از سرور خودتان یا یک سرویس شخص ثالث مانند فونت گوگل این درخواست های اضافی را اضافه می کند که می تواند زمان بارگیری را کاهش دهد.

مسدود کردن رندر: مرورگرها باید منتظر باشند تا فونت وب دانلود شود تا بتوانند متن را نمایش دهند. این می تواند باعث تاخیر در رندر شود که بر تجربه کاربر تأثیر منفی می گذارد.

برای جلوگیری از کاهش سرعت تجربه خریداران خود، می توانید از فونت های سیستم استفاده کنید. برخی از نمونه ها عبارتند از:

ایران سنس

ایران یکان

وزیر و..

فونت سایت

 

  1. تعداد درخواست های HTTP را کاهش دهید

درخواست‌های HTTP پیام‌هایی هستند که مرورگر وب هر زمان که کسی بخواهد سایت شما را ببیند به سرور وب ارسال می‌کند این درخواست ها می تواند برای تصاویر، فایل های جاوا اسکریپت و غیره باشد. هر چه تعداد فایل‌ها در وب‌سایت بیشتر باشد، مرورگر باید درخواست‌های HTTP بیشتری برای بارگیری همه آنها ارسال کند و هر چه سرعت وب سایت کندتر می شود.

برای کاهش تعداد درخواست های HTTP، با حذف دکمه های غیر ضروری شروع کنید. برای مثال، اگر تماس‌های زیادی برای اقدام (مانند «اکنون خرید کنید»، «بیشتر بدانید» یا «اشتراک») در یک صفحه دارید، مواردی را که در اولویت نیستند حذف کنید و به طرح های ساده برای سایت خود پایبند باشید. زیرا انیمیشن های پیچیده یا عناصر طراحی نیازمند کد و منابع اضافی هستند

 

نحوه تست عملکرد وب سایت

اولین قدم مهم در بهبود عملکرد یک وب سایت، اندازه گیری عملکرد فعلی آن است. عوامل مختلفی تعیین می‌کنند که کاربران چگونه سرعت و قابلیت اطمینان یک وب‌سایت را درک می‌کنند، و اندازه‌گیری این عوامل تنها راه برای دانستن اینکه کدام اقدامات باعث بهبود بیشتر خواهد شد. ابزارهای رایگانی برای اندازه گیری سرعت وبسایت وجود دارد، از جمله Google Lighthouse و GTmetrix .

 

صاحبان وب سایت باید از این ابزارها برای ارزیابی چه چیزی استفاده کنند؟

یک مکان خوب برای شروع Core Web Vitals است، مجموعه ای از سه معیار که جنبه های مهم عملکرد وب را اندازه گیری می کند:

Largest Contentful Paint میگوید سرعت لود بزرگترین عنصر صفحه چقدر است تأخیر ورودی اول سرعت واکنش یک صفحه به ورودی کاربر را اندازه گیری می کند. 

سایر معیارهای مهم برای ارزیابی عبارتند از: Time to First Byte (زمان شروع بارگذاری یک صفحه)، سرعت جستجوی DNS و Time to Interactive (مدت زمانی که طول کشیده کاربر با صفحه تعامل برقرار کند).

 

سخن پایانی

برای اینکه بتوانید سرعت وب سایت خود را افزایش دهید شما را با راه های افزایش سرعت سایت آشنا کردیم و از اهمیت اینکه چرا باید سرعت سایت خود را بالا ببرید نیز توضیح داده ایم. بنابراین تا جایی که ممکن است آنها را روی وب سایت خود اجرا و عملی سازید تا سرعت سایت خود را افزایش داده و به تعداد کاربرانی که به وب سایت شما مراجعه می کنند نیز بیافزایید.
شما با توجه به سازگاری وردپرس وب سایت خود می توانید از افزونه های بیشماری که در سرعت سایت به شما کمک می کند نیز استفاده کنید. هر چه زمان لود شدن صفحات وب سایت شما کمتر باشد ترافیک وب سایت شما بیشتر خواهد بود و بدست آوردن رتبه مناسب در نتایج جستجو نیز کار چندان سختی برای شما و سایت شما نخواهد بود.

برای بررسی سئو سایت خود با ما همراه باشید.

4.2/5 - (4 امتیاز)
82 / 100

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =