فهرست موضوعات در این آموزش
truthiness چیست؟
یکی از اصطلاحاتی که ممکن است در بحث تولید محتوا و اصطلاحات سئو با آن روبه رو شوید بحث truthiness است. این واژه در معنی لغوی به معنای راستگویی است ولی در بحث سئو به زمانی گفته می شود که شما بتوانید در مطالب خود اعتمادی ایجاد کنید و به نوعی به کاربر و گوگل القا کنید که تمام مطالب شما از یک صحت کاملی برخوردار است و منبع موثقی هستید که این موضوع می تواند در سئو و رتبه سایت شما تاثیر بسزایی داشته باشد با ما همراه باشید تا به شما آموزش دهیم چگونه از truthiness در بهینه کردن سایت خود استفاده کنید.
تاثیر truthiness بر سئو
یکی از مواردی که می تواند بر سئو تاثیر بگذارد truthiness است زیرا که شما اگر بتوانید اعتمادی را ایجاد کنید که کاربران مطمئن شوند که تمام مطالب شما صحت کافی را برای اعتماد دارد به سمت سایت شما جذب می شوند، وقتی که گوگل ببیند که مطلب شما از بازدید بالایی برخوردار است و کاربران به مطلب شما اعتماد دارند گوگل نیز از سایت شما اطمینان حاصل می کند و به سمت سایت شما جذب می شود وقتی که توسط گوگل تایید شوید قطعا رتبه شما نیز در آن بالا می آید و به سئوی سایت شما کمک کرده است.
راه های به وجود آوردن truthiness در سایت
اگر شما بخواهید که ثابت کنید که مطالب شما از صحت بالاییی برخوردار است راه های مختلفی وجود دارد که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اگر شما تجربه کار با سایت های معروف و مطرح را دارید حتما حتما در سایت خود از آن یاد کنید تا مورد توجه گوگل و کاربران قرار بگیرد.
- اگر سابقه کار زیادی دارید و خیلی وقت در کاری سر رشته ای دارید در سایت خود ذکر کنید.
- مطالبی که در سایت خود قرار می دهید حتما از لحاظ کیفی و از جهت اینکه مطالب کپی نباشد بررسی کنید.
- از تکنیک های نویسندگی استفاده کنید که به مخاطب القا کنید که شما راستگو هستيد.(اصول سئو در نویسندگی چیست؟)
- اگر از سایت های معروف لینک بگیرید می تواند باعث بالا رفتن اعتماد گوگل به سایت شما باشد.
- هر چه نظرات مثبت و دیدگاه های سایت شما بیشتر شود و کاربران امتیاز بیشتری به سایت شما بدهند می تواند کمک زیادی به شما بکند.
پیدایش truthiness در سئو
ابتدا سئو کاران دنباله راه ساده ای برای دور زدن گوگل برای بالا آوردن سایت خود بودند و روش هایی در سئو به وجود آوردند که به آنها سئوی سیاه یا سئو کلاه سیاه می گویند. ولی وقتی که گوگل الگوریتم های خود را وارد بازی کرد و جلوی آنها را گرفت این راه های به اصطلاح غیر قانونی از روی کار برداشته شد. سئو کاران در پی تجربیاتی که بدست آوردند متوجه شدند که اگر شما به گوگل ثابت کنید که صحت و درستی با سایت شماست بازی به نفع شما جلو می رود بنابراین قاعده ای ساخته شد به نام truthiness که از طریق بالا برن اعتماد و راستگویی سایت خود را سئو کنید. در کل می توان به نوعی گفت truthiness به دو دلیل پیدا شد:
- سئو کردن سایت و بالا آوردن رتبه سایت.
- به نوعی برای دور زدن گوگل با روشی قانونی.
دامنه بحث مهم در truthinesss
یکی از مواردی که در بالا رفتن اعتماد به سایت شما مهم است دامین شما است. با اینکه دامنه ها از نظر ارزش با هم یکسان هستند ولی اعتماد کاربران به سایت ها با دامنه .com زیاد شده است. مثلا اگر شما از یک دامنه یکبار مصرف استفاده کنید قطعا گوگل نمی تواند به سایت شما اعتباری دهد یا باور کند که سایت شما مطالب درستی قرار می دهد. یکی دیگر از این موارد مهم در دامنه این است که نام شما باید به کسب و کار شما بخواند قطعا اگر سایت شما درباره سئو است ولی نام دامنه خود را مرتبط انتخاب نکنید قطعا از طرف گوگل و مخاطبان رد می شوید.
truthiness قلبی برای کسب و کار
بگذارید این قسمت مطلب را با یک سوال از شما شروع کنم شما تا وقتی به فروشگاهی یا به سایتی اعتماد نداشته باشید قطعا از آن خرید نمی کنید یا ترجیح شما قطعا سایت است که شما به آن اعتماد دارید و مورد قبول شما است، truthiness به همین امر به شما کمک کمی کند یعنی وقتی شما صحت و درستی سایت خود را ثابت کنید.، اگر شما در سایت خود فروشگاهی داشته باشند وقتی اعتماد به سایت شما زیاد شود در نتیجه اعتماد به خرید در سایت شما بیشتر می شود پس truthiness ابزار ساخت اعتماد در کاربران است و وقتی شما بتوانید آن را بدست آورید کسب و کار شما نیز به صورت مستقیمیی از آن تاثیر می گیرد و رو به پیشرفت روانه می شود.
truthiness امر ضروری در حفظ سایت
تا الان به شما ویژگی های مثبت truthiness را برای شما بیان کردیم ولی در بعضی شرایط اگر این موضوع در سایت شما انجام نشود باعث می شود که گوگل با بعضی سایت ها برخوردی داشته باشد و آنها را مورد پنالتی قرار دهد ولی این پنالتی کردن سایت ها تتوسط گوگل به این دلیل نیست که شما نتوانسته اید اعتماد کاربران را جلب کنید بلکه به این علت است که نه تنها شما نتوانسته اید اعتمادی برای خود جلب کنید بلکه کاری انجام داده اید که باعث ضربه خوردن کاربران از سایت شما شده است مانند انتشار مطالب دروغ یا برطرف نکردن نیاز های کاربران می تواند باشد یا حتی لینک دادن به سایت های غیر معتبر می تواند باعث صلب اعتماد گوگل از شما شود و باعث پنالتی شدن سایت شما شود.
نتیجه گیری
اگر بخواهم نتیجه ای از تمام حرف هایی که گفتم بیان کنم، درستی و صحت در چیزیی باعث اعتماد به آن می شود اگر شما می خواهید سایتی داشته باشید که هم از ططرف گوگل و هم از طرف کاربران مورد استقبال واقع شود آن ها را وارد دنیای اعتماد به خود کنید در کل یادتان باشد اعتماد چیزی نیست که راحت بدست بیاید و راحت از دست برود مراقب باشید؛)